Van-e fali aljzat-fogyasztásmérő, amellyel számítógéppel tudok kapcsolódni?

Kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan fali aljzatmérő, amellyel valahogy kapcsolódhatok a számítógéphez. Tudom, hogy minden google power meter termék, de ezek egy egész házra vonatkoznak. Egy kísérlet során próbálom megmérni az egyetlen kimenet villamosenergia-felhasználását anélkül, hogy fizikailag el kellene olvasnom a teljesítménymérőt és rögzíteni kell az eredményt. Hadd tudjam meg, ha valamit meg kell magyaráznom.

    
készlet wangburger 27.01.2011 16:50
forrás

8 válasz

Ha hajlandó egy kicsit módosítani, használhat egy Kill-A-Wattot és csatlakoztathatja a számítógéphez.

Az Adafruit "Tweet-a-Watt" projektje , amely Kill-A-Watt és vezeték nélküli módon elküldi a teljesítmény-méréseket a fogadó egységnek (amelyet ezután az aktuális értékek csípéséhez csatlakoztattak)

AzAdafruitfórumokontaláltamegyfickót,akimegpróbálta olvasni a Kill-A- Watt közvetlenül egy Arduino alkalmazással, ahelyett, hogy vezeték nélküli módon elküldné az adatokat. Arduino-t használhat, és a méréseket közvetlenül a számítógép soros konzoljába olvashatja, és az eredményeket egy ilyen fájlba mentheti.

    
válasz adott 28.01.2011 03:07
forrás

Az Equal Networks egy áramkört hoz létre, amely a Wi-Fi-n keresztül közvetíti az energiafogyasztást. Úgy tűnik, hogy a célfogyasztó kereskedelmi célú, nem lakossági, mivel nem találtam árinformációkat a webhelyükön.

Termékadatlap .

    
válasz adott 27.01.2011 17:12
forrás

Ezen túlmenően, ha a többletköltséget egy TED eszközre töltötte, akkor továbbra is használhatja azt, ha az eszköz szintjén nem kell csatlakozzon az egész házhoz.

    
válasz adott 27.01.2011 18:35
forrás

Én +1 a Kill-a-watt opciót használom, de ez manuális olvasást igényel. De 20 dollárnál olcsóbb.

Ha elég magasra akarsz menni, lehetőség van egy mért PDU-ra. Nemrég vettem egy tripplite rackmountable PDU-t a számítógépek teljesítményvezérléséhez. Ez magában foglalja a hatalomhúzás méréseinek egész sorát és így tovább. Az egyiknek nem volt programozható API-ja, de volt egy webes kezelőfelülete, így csak egy várakozó szkriptet írtam, hogy megkapjam a szükséges adatokat és felhívjam a teljesítményciklus műveleteket.

    
válasz adott 22.06.2012 09:49
forrás

A Modlet segítségével a hacklet segítségével ellenőrizheti a teljesítményt. Csak $ 50 dollár.

link

    
válasz adott 29.07.2013 21:45
forrás

Előfordulhat, hogy az eBay-ről leállítja a mérőállványt. Általában ezek meglehetősen drágák, de a másodlagosan megteheti a munkát. Ezek gyakran webes interfészekkel rendelkeznek, és részletes portfogyasztást biztosítanak portonként.

Meg kell szereznie azt, amely a szabványos elektromos aljzatokkal működik, bár néhányuk háromfázisú.

pl. valami hasonló: link

    
válasz adott 29.07.2013 23:48
forrás

A termékre vonatkozó vélemények szörnyűek, amelyek gyakran a vezetéknélküli vezeték nélküli eszközök. Úgy tűnik, hogy a Kill-A-Watt márka.

JAYBRAKE P4200 P3 P4200 Kill-A-W (R) vezeték nélküli monitor szénlábnyom mérővel link

    
válasz adott 26.05.2014 23:36
forrás

Azt várom, hogy ez jó (és biztonságosabb) lehetőség lenne, ha egy málna Pi vagy arduino-hoz vagy hasonlóhoz vezetnénk:

link

    
válasz adott 25.06.2015 11:50
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket