Határozatlan nyers hús vagy tej hűtőszekrényben

3

Úgy gondolom, hogy a hűtőszekrényben a nyers hús elhagyásának károsodása az, hogy több baktérium lép be, több oxigén fog belépni (gyorsabb baktériumok szaporodását), és több víz menekülni fog (ami szárazságot okoz, ami valószínűleg lassítja a baktériumok szaporodását, de megkeményíti a húst, úgyhogy vegyük rossznak a szárazságot, nem teszek marhahúst. Kérjük, figyelmen kívül hagyja a büdös szagokat, amelyek megszöknek; csak azt a minőséget vegye figyelembe, amelyik egy fedetlen húsdarabot, miután végül főzzük.

Mennyivel gyorsabb lesz az élelmiszer (százalékos arány, mint a műanyag csomagolásba csomagolt hús)? Úgy gondolom, hogy a húst bőrrel, mint egy egész csirke, nem végezzük annyira, mint a bőr nélküli húst, mint egy csupasz csirkemell, és az őrölt húst leginkább végzik. Bárcsak van néhány adatom, hogy meggyőzzem a szobatársaimat, hogy lefedje a húst; van-e rá kutatás? Nyugodtan válaszoljon erre a tejre, ha több kutatás van rá.

    
készlet bobuhito 10.08.2013 05:24
forrás

3 válasz

6

A csomagolt és a csomagolatlan csomagolás között nincsenek különbségek a romlási időben. Az elrontás tényleg a hőmérséklet jelentős tényezője, mivel a gyakorlatban minden ételnek van olyan kórokozója, amely megnőhet.

Feltéve, hogy a hűtőszekrény nem tartalmaz rovarokat, kutyákat és hasonló makróállatokat, a csomagolás célja, hogy megakadályozza a szagok egyik ételből a másikba történő szállítását, a szárítást vagy az egyik étel szennyeződését egy másik csöpögéssel vagy fröccsenéssel. Most, kívül egy hűtőszekrény, ahol a hangyák, legyek és így tovább, a csomagolás fizikai akadályt is nyújt a fertőzés megelőzésére, de a hűtőszekrény teste már ezt teszi.

Valójában néhány ritka esetben érdemes kifejezetten hűteni a csomagolást, például egy pulyka megtisztítása után, 24 órán át hűtés nélkül, lehetővé teszi a bőr kiszáradását, és lehetővé teszi a ropogósabb eredményt.

    
válasz adott 10.08.2013 15:38
forrás
3

Csak fél válasz, de különösen húst illetően, valóban kockáztatja a más dolgok szennyeződését a hűtőben. Ez csak azért veszélyes, ezért nem is törődöm azzal, hogy maga a hús gyorsabban romlik-e, mert aggódnék a hűtőszekrényben lévő minden mástól.

    
válasz adott 10.08.2013 06:36
forrás
-2

A kezdeti értékelés nagyon halott. Az OFCOURSE tömítő élelmiszerek lassítják a romlást. A baktériumok és a fajta oxigén igénybevételének aggodalma minden bizonnyal helyes - minden mikroorganizmus esetében, de a legtöbb.

Ami azt illeti, hogy a baktériumok a húsban mindig jelen vannak, csak részben igaz. Először is különbséget tesz, hogy főtt vagy nyers húsokról beszélünk.

főtt hús esetén feltételezzük, hogy miután megfelelően főzte, nincs élő baktérium és ez. Ez azt jelenti, hogy annak elrontásához a külső környezet baktériumait kell kitenni. Számos forrás létezik erre, például a kezelésére, a belélegzésre, a levegőben lévő szennyező anyagok általános expozíciójára, más élelmiszerekkel való érintkezésre stb.

így elég egyértelmű, hogy a megfelelő tárolás, ami nem nyitott és ki van téve, lassítja a rontást, különösen akkor, ha hozzáadja az oxigénellátási hatást. ha azt mondtuk, ha az ételt lezárjuk, akkor biztosan ki akarod próbálni, mivel a nedvesség a mikroorganizmusok kenyérkeltője.

a nyers hús esetében, amely potenciálisan élő baktériumokat és parazitákat tartalmaz benne, a hús típusa elég nagy különbséget jelent. ezért főzzük alaposan a baromfi és a sertéshús, de nem feltétlenül marhahús.

ahelyett, hogy higgyen nekem, mivel mások úgy tűnik, hogy nem értenek egyet azzal, amit mondtam, itt egy nagyon jó kapcsolat a szakmai tanácsokkal az ügyben.

link

    
válasz adott 24.11.2013 19:09
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket