A közelmúltban telepített GFCI üzletek problémái

2

3 GFCI üzlethelyiséget telepítettem a közelmúltban otthonaimban egy vállalkozó által, és most vannak olyan fények, amelyek egyáltalán nem működnek. A vállalkozó az egyiket a konyhámba helyezte, egyet a második emeleti fürdőszobámba és egyet a pincébe.

A konyhai mosogató fölötti fény nem fog működni, így egy rokon, aki sok éven át elektromos munkát végzett, közel 3 órát töltött a konyhában lévő kivezetés helyesbítésével. A mosogató fölötti fény most működik, de van egy fénykapcsoló a konyhában, amely bekapcsol egy fényszórót a hátsó udvarban, és egyáltalán nem fog működni. A harmadik emeleten két mennyezeti lámpa van, amelyek mindig működtek, de most egyáltalán nem fog működni. Még soha nem volt problémám, amikor a fények nem működtek, és úgy gondolom, hogy a probléma nem az, hogy a csatlakozók nem megfelelően vannak csatlakoztatva, különösen azért, mert az a relatív, aki 3 órát dolgozott, nem volt megfelelően telepítve.

Hívtam a vállalkozót és elmagyarázta a helyzetet, de azt állítja, hogy az a tény, hogy a lámpák egyáltalán nem működnek, semmi köze ahhoz, amit tettek. Nagyra értékelnék néhány betekintést vagy tanácsot, hogy mi lehet a probléma oka.

    
készlet Janet Simpson 29.01.2015 21:45
forrás

2 válasz

1

Néhány betekintés és tanácsadás: béreljen villanyszerelőt erre. Ha ezt megtennéd, akkor az elején nem lenne itt kérés betekintés és tanácsadás.

    
válasz adott 30.05.2015 19:38
forrás
0

Lehetséges, hogy egyes üzletek 1/2 kapcsolt kimeneti áramkörön voltak? Az is lehetséges, hogy az áramellátás érzése, hogy a kimenet is a tápfeszültséget kapcsolja a lámpákhoz, és nem érinti helyesen a GFCI LINE oldalának bejövő teljesítményét. GFCI hozzáadása A bejövő erő folytonosságát megszakítja, így át kell haladnia a tartályon, szemben a tápegység TAP-jával. Nézze meg, hogy hány huzal van a GFCI aljzatban, és ellenőrizze a csatlakozó oldalakat, a vonal és a terhelés között. A lámpáknak vonalban kell lenniük. A GFCI kioldása nem szabad, hogy a fények ne csak más üzletekben működjenek.

    
válasz adott 29.01.2015 23:37
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket