Melyik Oyster-kártyát kapnék külföldi látogatónak Londonba?

11

A 10 éves lányom és én május 4-7-én Londonban leszünk, Stockholmban, este a Gatwick-ba, majd tartózkodunk egy szállodában Acton vasútállomás közelében. Találtam egy útvonalat a repülőtérről a szállodába. Amikor ezekben a napokban Londonba utazik a 3. zónába és onnan, akkor meglátogatjuk a Harry Potter stúdiót is.

A legjobb lenne, ha egy Oyster Visitor pass-ot vagy egy Oyster-t kapnának?

És a sorban, hogy megkapja az Oyster kártyát a repülőtéren, sok részlet szükséges a különböző kártyák megvásárlásához?

    
készlet Lotta 22.04.2016 15:23
forrás

2 válasz

16

Az osztriga és a látogató osztriga hasonlatosabb, mint más. Mindkettő tárolt értékű kártyák, amelyek levonják az utazások árát, amikor azokat elkészítik, akár napi korlátig. Az utazási árak és a lefedettség mindkét változat esetében azonos. Minden típusú kártyát készpénzzel vagy hitelekkel egészíthet ki a rendszerben megtalálható gépeken, ha többet talál, mint amennyit az elején betölt.

A különbségek:

  • A látogató osztriga 3 fontot fizet a rá helyezett egyenleg mellett, míg egy rendes osztriga 5 fontos betétet igényel. Az 5 font - és a kártyán lévő fennmaradó egyenleg - visszafizethető, ha időt vesz igénybe a visszatérítés sorba állítására Londonból való távozáskor; a látogató Oyster-kártyájának 3 fontos vételi ára nem téríthető vissza.

  • A látogató osztriga színes "nézzen rám, én egy turista" márkájú, ahelyett, hogy a szokásos kártyák elegáns kékje lenne.

  • A látogató Oyster jogosult arra, hogy néhány különleges ajánlatot . Hacsak nem tervezte, hogy az egyik résztvevő helyszínre kíván lépni egyébként , előfordulhat, hogy nem érdemes sok értelme.

  • A látogató Oyster nem önmagában eladó Londonban; a lehet azonban Stansted és Gatwick repülőtereken vásárolni.

  • A rendszeres Oyster kártyákat online töltheti fel, vagy regisztrálhatja a nevében, és automatikusan beállíthatja őket egy brit bankszámláról. Ez többnyire nem releváns a turisták számára.

Egy Oyster kártya vásárlása egyszerű - csak az egyik osztriga kiadó gépen álljon sorba, adjon pénzt (készpénz vagy hitel, legalább akkor, ha rendelkezik egy hitelkártyával, amely támogatja a PIN-tranzakciókat), kártya. Nincs szükség részletre.

    
válasz adott 22.04.2016 16:35
forrás
5

Ezekhez a rövid tartózkodásokhoz általában a legjobb választás a fizetés, mint a menetjegy, mivel ezek napi kupakkal rendelkeznek - így soha nem fog többet fizetni, mint néhány napi jegy esetében. Ha van egy kompatibilis érintés nélküli kártya, akkor még nem kell megvásárolnia az osztriga kártyát: link

Ne feledje, hogy nem vagyok biztos benne, hogy az osztriga / érintés nélküli munka Londonon kívül van-e. Most már lefednie kell az utat Gatwickból Londonba, de nem vagyok biztos benne a Harry Potter stúdióban. Ehhez előfordulhat, hogy külön jegyet kell vásárolnia.

A lányodra nézve úgy gondolom, hogy a 10 év alatti gyerekek ingyenesen utazhatnak a csövön, ha egy felnőtt (és törvényesen az Egyesült Királyságban egy felnőttnek kell kísérnie) kísérik: link

    
válasz adott 22.04.2016 16:32
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket