Milyen okozza a hangos zajt, amikor az A / C kikapcsol?

0

Ha az A / C pár perc múlva kikapcsol, kb. Két házról hallhatja, hogy olyan hangos. Az egységemnek van egy hőszivattyúja, és körülbelül 5 éves.

Négy HVAC-emberem nézett rá, és senki sem tudja kitalálni. Kétük azt mondta, hogy soha nem hallottak semmit. A hátrameneti szelepet körülbelül két héttel megváltoztatták, és a zaj két hétig leállt, és most újra van.

A zaj kivételével az A / C jól működik. Mit okozhat a zaj?

    
készlet Jet Jock 06.06.2017 21:31
forrás

1 válasz

1

Lehet szivárgó kisülési szelep vagy nád a kompresszoron. Amikor a kompresszor leáll, a fejnyomás a szelep fölé tolódik. Ha a berendezés szervizszelepekkel van ellátva, kapcsolja ki a kisülési szelepet az egységből, futtassa a kompresszort, amíg a fejnyomás nem emelkedik maxig, kapcsolja ki a kompresszort, és hallgassa. Bármilyen jó szolgáltatástechnológia ezt megteheti. Ha nincsenek szervizszelepek, akkor futtatom az egységet, leállítom a kompresszort, és sztetoszkóp segítségével hallgatom a kompresszort. Ha ez nem a kompresszor, akkor használja a fordított szelep sztetoszkópját. Ellenőrizze a ventilátor csapágyait, hogy ne legyen a bűnös. És amíg elindulsz, találj egy jó szolgáltatástechnikát, és soha ne hívd meg a másik 4 impostert.

    
válasz adott 08.06.2017 13:00
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket