Hogyan telepítsünk egy csillárt egy palacsinta dobozba?

0

Eltávolítottunk egy mennyezeti ventilátort, amelyet egy palacsinta dobozra szereltek fel, amely közvetlenül a mennyezetre / padlásra szerelt gerendákra van felszerelve. Az új csillár csavarja túl hosszú ahhoz, hogy illeszkedjen a palacsinta dobozába, és a lombkorona pihenjen a mennyezetig. Úgy véljük, hogy a menetes csavart úgy vágjuk, hogy a huzalok áthúzódjanak, de olyan rövidre kell vágnunk, hogy úgy érezte, hogy van egy másik lehetőség?

    
készlet Kristen 21.08.2018 19:18
forrás

2 válasz

0

Javaslatom, hogy találjunk egy másik fan-rated palacsintát, amely nem rendelkezik közvetlenül a gerendával. Alternatív megoldásként, vegyen egy új palacsintát, és fúrjon lyukakat, hogy a lyukak nem egyenesek a gerendával.

Bármely javaslatnak nem szabad sokat árulnia.

    
válasz adott 21.08.2018 20:20
forrás
0

Egy régi stílusú, nehéz Hunter ventilátort telepítettem egy palacsinta doboz segítségével közvetlenül a mennyezeti süllyesztés alatt. A ventilátort egy nehéz kampóról lógták, amelyet a palacsinta doboz középső lyukán át a 2 x 12 "-os gerendába csavartak, ez nem egy olyan csavar, amely a másik oldalon egy alátéttel és anyával egészen végigfutott, hanem egy csavaros kampóval, amely a ventilátorral érkezett.

A 8 "mennyezettel rendelkező szobákban 2x4" blokkolok a rácsos alsó zsinórok között (amelyek mennyezeti burkolatokként szolgálnak) és csavarozták a horgokat, ami lehetővé tette a ventilátorok pontos elhelyezését a szobában, és elosztotta a súlyt két 2x4-es mennyezeti gerendák között úgy gondolom, hogy közvetlenül az alsó zsinórra csavarozhattam volna, de különös óvatossággal akartam elosztani ezeknek a nehéz rajongóknak a súlyát.

Ha a csillárnak van egy kampója, és szüksége van egy EYE-re, csak kapjon egy megfelelő méretet, és fúrjon ki egy megfelelő lyukasztót. A szálakat viaszjal kenem, de más kenőanyagok is lehetségesek - szappan, szilikonzsír stb.

Szerkesztés A felvétel: a mi 48 éves tréningházunk, amelyet 1978 óta éltünk, csillogó volt az étkezőasztal felett, meglehetősen könnyű és nem vonzó.

Öt évvel ezelőtt feleségem vásárolt egy jelentősen Kínában gyártott csillárt (15 lb?), amit éppen az eredeti mennyezetdobozról lógott a mellékelt alkatrészekkel. Még csak nem is emlékszem arra, hogyan csináltam, de valószínűleg két csavarral a rostos műanyag dobozban lévő lyukakba, melyet úgy gondolok, hogy a boltíves mennyezet 2 x 12 hüvelykes / mennyezeti gerendájába illeszkedik. Valószínűleg központi üreges csavarok egy fémszalagba, amelyet a két csavar tartja.

    
válasz adott 21.08.2018 20:35
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket