Can használom az unokatestvérem pénzügyi adatait a schengeni turisztikai vízum finanszírozásának támogatásában?

1

Schengeni turisztikai vízumot kérek (Németország belépési kikötője); az elmúlt 4 évben egyéni vállalkozó, a bankszámlakivonatom nem ilyen jó. Az unokatestvéremet a képemre hozhatom, hogy támogassam a pénzügyeimet, egy útlevéllel. Egy amerikai állampolgár, aki jó pénzügyekkel rendelkezik. Meg fog működni?

    
készlet Cross Rajan 17.07.2017 05:14
forrás

1 válasz

3

Ha az unokatestvére Németországban lakik, aláírhat egy hivatalos Verpflichtungserklärung-t (ígéret, hogy a német államnak megtérítenie kell a költségeket, ha túllépsz). Ez segít. Ellenkező esetben rosszabb lehet, mint jó.

Németország azt akarja, hogy valódi turisták tartózkodjanak és tartsák ki az illegális bevándorlókat. A legtöbb eredeti turista tiszta pénzügyekkel és stabil munkával rendelkezik, hogy visszatérjen. A pénz eredetének tisztázása ugyanolyan fontos, mint az összeg.

  • Ha az unokatestvéred kölcsön ad neked, vagy csak azt ígéri, hogy pénzt kapsz, ha később bajba kerülsz, ez rosszul néz ki. Sok illegális bevándorló fizet mindazokat, amiket az emberkereskedőknek fizet, és adósságba kerül.
  • Ha ajándékot kapott, pl. születésnapjára, és hogy a pénzed az Ön számára, hogy tetszés szerint költeni tudjon, akkor lehet, hogy a nyaraláshoz való költözés ésszerű. Még mindig nem fog olyan jól nézni, mintha magad lett volna.
válasz adott 17.07.2017 06:38
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket