A marhahús sült a tetején száraz, és az alján soggy, hogyan javítható?

2

Amikor egy báránypörköltet teszek, sóval dörzsölem, néhány fokhagymát tegyünk, és két pohár vörösbort öntünk, és hagyjuk a lassú tűzhelyben 8 órán át. Mindenki, aki még soha nem próbálta meg ezt, azt mondja, hogy a legcsodálatosabb bárány sült, amit valaha is kóstoltak. Azok az emberek, akik ezt korábban kóstolták, azt mondják, ez a „standard” módja annak, hogy bárányhúsra sült. (feltételezzük, hogy 2 kg báránybőr).

Amikor egy marhahússal (2 kg-os láb, sóval, 2 pohár vörösborral, nyolc órára sült) próbálkozom azzal egyenértékűnek, az eredmény rendben van, de elhagyhat valamit. Az eredmény egy kicsit száraz a tetején, és az alján soggy. Úgy érzem, van egy „szabványos” módja annak, hogy főzni egy marhahús sültet, amit hiányozok. (Anyám azt javasolta, hogy talán szükség van egy marhahúsra).

    
készlet hawkeye 07.10.2014 13:34
forrás

1 válasz

1

A bárányhús keményebb és zsírosabb, mint a tipikus marhahús. 2 csésze vörösbor sok savas folyadék, és elfogyaszthatja a húst, hogy megpályázza.

Anyád igaza lehet, néhány marhahús állomány, amely az alkoholt vékonyítja, valójában a trükk. Szintén jó ötlet lenne a pörkölés forgatása is, mivel a marhahús sült a tetején kiszárad, mert nem olyan zsíros, mint a bárány. Általában és újra elforgatom a sültet, ha nem használok elektromos forgógépet. Határozottan ajánlom egy elektromos forgácsot a marhahúsra.

    
válasz adott 10.10.2014 04:43
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket