Miért nem tetszik John Ruth a kávénak? [másolat]

2

Amikor a John Ruth belép a The Hateful Eight kabinba, megpróbálja megcsinálni a kávét, reagál, azonnal kihúzza a kávét és dobja a padlóra, panaszkodva arról, hogy milyen szörnyű ez.

Nem vagyok benne biztos ebben a jelenetben, tudomásom szerint a Minnie készítette a kávét. A négy ló Judy szerint Minnie kávéja elég jó lesz.

A felvételért láttam: Milyen eredetileg kóstolták meg a kávét? De én alul vagyok az a benyomás, hogy tudjuk, hogy Minnie elkészítette a kávét.

Miért nem kedveli John Ruth a kávét annyira, bár ez jónak tűnik?

EDIT: Kérdésem más, miért nem kedveli a John Ruth a kávét, és panaszkodik róla az elején? Ahogy egy felhasználó felhozta ... lehet, hogy keresztreferencia egy másik filmre (nem szerepel a másik szálon). Elkezdem azt hinni, hogy lehetséges, hogy válaszolhatunk néhány bizonyítékkal, hogy támogassák ezt.

    
készlet Snoop 25.04.2018 13:22
forrás

1 válasz

2

Miután egy darabig visszanézte a filmet, nem vagyok frissen azon a ponton, ahogyan a kávét bemutatták, ezért feltételezem, hogy nem volt további információ az Ön által feltett kérdésre adott válasz alapján:

There's nothing explicitly stated about the coffee in the movie.

Ez úgy tűnik, hogy ellentmond az, amit itt mondasz:

But I am under the impression that we know Minnie made the coffee.

Mit alapozsz? Ha nem volt kifejezetten említve, semmi esetre sem lehet biztosan tudni.

Univerzumban:

Ugyanakkor az okszam borotvájával is megnézheti:

Why does John Ruth dislike the coffee?

Mivel a kávé nem lehet (rossz).

Ez a legegyszerűbb magyarázat. A kávé bevezetése megtörtént, semmit sem tudunk a kávéról, hogy hogyan készült, nem most, nem később egy különleges kinyilatkoztatásban. Csak tudjuk, hogy John Ruth nem tetszett neki. Elég egyszerűnek tűnik azt a következtetést levonni, hogy a kávé rossz.

Az univerzumon kívül:

Ahogy a hivatkozott válasz azt sugallja, ez egy előrejelzés, hogy van valami rossz. Igen, Minnie kávéjának jónak kell lennie. Nyilvánvalóan nem ... hogyan jön?

    
válasz adott 25.04.2018 13:51
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket