El tudom foglalni Uber-t SIM-kártya nélkül?

2

Uberrel szeretnék utazni a római, zürichi és amszterdami repülőterekről a szálláshelyemre. Nem lesz SIM, de Uber autókat akarok foglalni; ez lehetséges? Van-e wifi Róma, Amszterdam és Zürich repülőtereken? És miután lefoglaltam az Uberemet, de a repülőtér elhagyása után nincs wifi, hogyan találjuk meg egymást?

    
készlet Ker L-M 01.04.2017 02:02
forrás

2 válasz

2

Az uber azt fogja mondani, hogy hol kell várni. Ismeri az illesztőprogram nevét és az autót. Miután megkérdezte, ez az információ elég. Már megkérdeztem egy Uber-t a repülőtéren, és tudtam, hogy hol kell várnom, ott voltam, amíg Uber megérkezik. Nagyon jól működik. Ne feledje, hogy a vezető meg fogja ismerni a nevét, és megkérdezi, mikor érkeznek. Szóval, csak internetes adesszek lesz szüksége, hogy kérdezzen, és lehet wifi kapcsolat. 10 nap alatt Chicagóban voltam, és ezt a megközelítést használtam.

    
válasz adott 01.04.2017 03:54
forrás
0

Azt hiszem, később vagyok, de csak megosztom. Tulajdonképpen, ha már rendelkezik fiókkal és internetkapcsolattal. Régebben tájékoztattam a járművezetőt a pontos helyről, és néhány tájékozódási pontról (kávézó stb.) Is tájékoztattam, hogy nem rendelkezem telefonszámmal, amit hívni (a roaming SIM-kártyámon kívül). Indiába vagy Szingapúrba utazás közben többször is megpróbáltam.

    
válasz adott 22.05.2018 04:33
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket