Hogyan oszlik el az Iceman a hő?

3

Van-e magyarázat arra vonatkozóan, hogy a Iceman (vagy bármilyen hasonló képességű szuperhős / gazember) képes-e eloszlatni a hőt a fagyasztás (hőveszteség elnyelésével) objektumokkal?

Két hipotézisre gondoltam:

 • Más dimenzióba küldik (közös válasz, hogy hová jön az energia és az anyag, és megy a szuperhősök univerzáiban)

 • Szuper szervük van, amely radiátorként szolgál, és felszívja a környezetből a hőt, majd eloszlatja azt, amikor csak tud. Úgy gondolom, hogy ez a válasz is képes lesz arra, hogy túlélje a rendkívül meleg környezetet.

 • Tehát van-e hivatalos magyarázat, hogy hogyan működik ez a képesség?

      
  készlet ia.solano 29.08.2013 18:26
  forrás

  1 válasz

  6

  Minden, a képregényben metahumánt használó jég más. Mindegyikük különböző módon hajtja végre képességeiket, így nincs könnyű módja annak, hogy a legjobban leírják, hogyan működnek hatáskörük, különösen a való világban.

  A Bobby Drake, más néven az Iceman, aki a legerősebb az X-férfiakkal, mutáns képessége:

  • Fagyassza le saját testét -105 Fahrenheit alatti hőmérsékletre, majdnem azonnal. Ennek a képességnek a forrása nem ismert, de ha olyan mutánsokat használnánk, mint például a Cyclops (aki a tiszta kinetikus energia egy másik dimenziójából választja ki optikai robbanását) vagy Colossust (aki a celluláris anyagait egy Osmium acél élő formájával helyettesíti, szintén úgy gondolják, hogy egy másik dimenzióból származik), mint egy alap, egy másik dimenzióba tolja a hőt.

  • Második ereje, hogy hőt távolítson el a környezettől, összegyűjtse a nedvességet, és jégépítéseket hozott létre, amelyek alkalmasak páncél, fegyverek, pajzsok, korlátok vagy akár jégcsúszóként.

  • Annak ellenére, hogy Marvel ragaszkodik ahhoz, hogy környezeti környezetet használjon a környezetből, hacsak szerkezetei hihetetlenül erősek, mégis rendkívül porózusak, ritkán van elég nedvesség a környezetben, hogy létrehozhassa a létrehozott tárgyakat.

  • Az elmúlt években a mutáns hatalma irányítása kiterjedt, és támogatja a harmadik feltételezést, hogy ő egy portál (ugyanúgy, mint Cyclops és Colossus) a víz dimenziójához és valódi mutáns ereje a vízalakú vagy vízzel helyettesített testének manipulálása "jég manipuláció" -ként jelenik meg.

  • Képes egyesíteni a mutáns vízformáját a normál víztestekkel, és mozgásközegként használhatja őket, áramlik az árammal, vagy akár az ellen is, képes arra, hogy lebontja magát és helyreállítsa őket vízzel, felépítse a testét; a központi jégformáján keresztül még lyukak is voltak, és mindaddig fennmaradt, amíg jég formában maradt.

  A Iceman esetében a mutáns hatásai olyan erőteljesek, hogy nehéz leírni mutációjának valódi természetét:

  • Ő egy férfi, aki a hő- vagy molekuláris energiát irányítja?
  • A telekinetikus, aki befolyásolhatja a víz- és molekuláris műveleteket, vagy
  • Van-e olyan lény, aki most teljesen vízszerű analógból áll, aki többet tud párhuzamos valóságból levonni, és a víz / jég manipulálására használhatja?
  válasz adott 29.08.2013 18:43
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket