Did Superman örökre visszanyerte emlékeit a Legion kalandjairól a Supergirl-tal?

4

Nemrég vettem fel néhány olyan kérdést, amit az 1960-as évek kalandszórakozója mutatott be, amely a szuperhősök légiójának kalandjait ábrázolja. Némelyikükben a Superboy és a Supergirl egyidejűleg tagjai is, amelyek meggondolkodtak az összecsukható történetről, hogy ez hogyan lehetséges.

Az akkori kánon szerint a Supergirl időnként - azaz a történetek valóságos megjelenésének idején - a 30. századba utazott a Légió munkájához. Superboy ugyanezt tette, de saját idejéből utazott, ami (feltételezem) 15-20 évvel a Supergirl előtt, mivel a korszak Superboy maga Superman volt, mint egy fiú. Annak megakadályozása érdekében, hogy a Superboy megismerhesse a saját jövőjét - különösen és legnyilvánvalóbb - Supergirl létét, amelyet eredetileg nem tudott, amíg felnőttként nem találkozott vele, egy olyan utóhatás utáni javaslat került beültetésre, amely miatt ő minden elfelejteni saját jövőjét minden alkalommal, amikor visszatért a múltba. Hűha!

(Egyébként azt hittem, hogy a hipnózisért felelős személy volt a telepatikus Saturn lány, de a kérdés kutatása során úgy találtam, hogy maga is Supergirl volt, valahogy.)

Tehát mindenképpen azon gondolkodom, hogy vajon Superman-t úgy ábrázolták-e, hogy visszanyerje a Supergirl-kal, mint kölyökkel. Ha igen, milyen képregényben?

"Reálisan" (heh) aligha tűnik valószínűnek, hogy örökké tudatlan maradhatott, mivel ez a forgatókönyv arra hívja fel, hogy soha ne vegyen észre a Supergirl jövőbeli útjait, és soha nem említi őket neki. Továbbá úgy tűnik, hogy nincs többé szükségük arra, hogy tudatlanul maradjon a jövőjéről, mert mire nőtt fel Supermané, ő a saját jövőjében. De keresek egy kifejezett ábrázolást az emlékei visszaállításáról.

Alan Moore klasszikus történetében Bármi történt a holnap emberével? , amely a válság előtti folytonosság végére állt, a Superman-t az időutazó légió tagjai, köztük a Supergirl látogatják. és az ő jelenléte nem bántotta meg. (Nos, azt hiszem, egy kicsit elkeseredett, hiszen a saját idejének Supergirl a közelmúltban elpusztult a Végtelen Földek válságában.) Ez a történet azt jelenti, hogy visszanyerte emlékeit egy pillanatban, de mivel a történet "képzeletbeli mese, "ez nem tűnik nagyon meggyőzőnek. Mindenesetre szeretném tudni, hogy a helyreállítás valaha kifejezetten ábrázolva volt.

    
készlet Sean 01.01.2018 21:53
forrás

1 válasz

3

Mivel a "hipnotikus utáni javaslat" teljes célja az volt, hogy a Superboy-t a jövőbeni életéről semmiképpen ne tanulhassa, az a következménye, hogy mivel ezek az emlékek már nem tudják megtenni, emlékezni fog rá. De nem hiszem, hogy valaha kifejezetten kijelentették volna. Úgy gondolom, hogy Superman több mint egy kicsit megdöbbentette a Supergirl, aki a Légióval együtt mutatkozott a "Mi történt a holnap emberével" címmel. Úgy tűnik, hogy ebben a panelben rágja a Brainiac 5-öt.

A Brainiac 5 azt válaszolja, hogy a Superman felnőttkori szemszögéből kétségtelenül ismeri a a jövőjüket is. Ahhoz, hogy a pontot haza vezessék, egy későbbi panel láthatatlan látványt mutat, akit Superman tudna, hogy később megölték Validusot. (Elnézést, az időutazás a főzőlapot időzítéssel játszik.)

    
válasz adott 01.01.2018 22:10
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket