Hogyan szigeteljék a gipszkartonot a szagtól?

0

Erős szagom van az emeleten lévő "hoarder" szomszédomból. Egy gipszkarton oszlopon halad át, amely egy fém szellőztető tengelyt tartalmaz (a hálószobám szekrényének sarkában).

Arra gondolok, hogy megnyitom a gipszkarton oszlopot, behelyezem egy rétegelt lemez polcot, szigetelve a polcot és az oszlop belsejét, majd 20 lb-os szagelnyelővel töltjük fel a polc fölötti helyet (a gipszkarton és a fémtengely között) szén.

Ez ésszerű megközelítés? Mi lenne a legjobb anyag a gipszkarton szigetelésére a szag ellen: habszigetelő anyag, vízálló festék vagy valami más?

    
készlet Anton 28.03.2018 19:39
forrás

1 válasz

2

Ez a szellőzőcsatorna a szekrényben van-e nyitva a szobájába?

Ennek a szagnak a csökkentésére a leghatékonyabb módszer az lenne, ha először azonosítaná a közös falon lévő légszivárgásokat. A szigetelés nagyon kevés lesz a tömítéshez képest. A szivárgás valószínűleg az oka annak, hogy a szagot szagolni kezdheti, mivel a szagok valóban nem képesek behatolni a szilárd felületekre. A leggyakoribb légrésforrások az elektromos aljzatok, az alaplap, ahol a fal megfelel a padlónak, és a szellőzőnyílások. Ezeket a légréseket szilikon tömítéssel könnyen lezárhatjuk.

Szükségem van egy részletesebb leírásra, hogy mi történik pontosan ezzel a csatornával a szekrényben. Ez pusztán a kipufogógáz / levegő keringésére, fűtésére vagy hűtésére szolgál? Mennyire lehet hallani a szomszéd lakóhelyétől származó zajokat? Lehet, hogy otthonában komoly problémák merülhetnek fel, amelyek nem kapcsolódhatnak a szomszédok szokásos szokásaihoz. Lehet, hogy valahol elrejtett állat vagy penész van. Én abszolút nem csinálnék semmit, amit a kezdeti kérdésben javasolt. Kérjük, adjon meg további részleteket!

    
válasz adott 28.03.2018 20:50
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket