how hogyan kell megfelelően rögzíteni egy külső kötélfényt?

0

Frissítés: Amint azt az Ecnerwal válaszában javasolta, kicsit megváltoztatom a kérdést. Ahelyett, hogy megkérdezné, hogy milyen típusú kötélfény van, most azt kérdezem, hogy mi lenne a megfelelő módja annak, hogy ezt a „szippantást” hozza? Itt egy kültéri LED kötéllámpát szeretne, amelyet egy beltéri fénykapcsoló vezérel.

Az eredeti üzenet alább:

Ez a kötélfény kívül van, és egy belső kapcsolóhoz van kötve. Úgy tűnik, két vezetékes van benne, de az a kapcsolat, amelyet látunk, az egyetlen információ, amiről el kell mennem.

Egy LED kötéllámpát szeretnék megvásárolni és csatlakoztatni, de a különbözőek, amelyeket próbáltam (megvásárolták a Home Depot-tól), nem illeszkedtek ehhez a kapcsolathoz. A legjobb megoldás az lenne, ha ezt a kapcsolatot kipattananá, majd csatolná, hogy melyik kötelet veszem a dróthoz? Aggódom, hogy egy időjárásálló kapcsolat van. Nekem nincs sok extra huzalom is.

Azalábbiképenláthatókétfeketepontközöttitávolság~3/16". Az átmérő (a fekete pontok mentén mérve) ~ 7/16". Az erre merőleges mérés (az alsó képen függőleges) 3/8 "- ez egy kicsit kevésbé, mert a dugó vége nem tökéletesen kerek, hanem az alján egy lapos élű. ebben a fotóban, hacsak nem néz ki szorosan.

    
készlet susie derkins 11.10.2015 18:27
forrás

1 válasz

2

Nos, ez a telepítés semmiképpen sem tűnik NEC-nek megfelelőnek - úgy tűnik, hogy az aktuális kötélvilágítás tápkábelét egyszerűen behatolták a falba (ahol nincs felsorolva), és megtört (és ha bekötött vezetékes, akkor a dugó lecsúszott, és valószínűleg csak a szilárd vezetékekre felsorolt terminálokhoz csatlakozik a vezeték.

A csatlakozó kétségtelenül a kötéllámpák készítőjéhez tartozik, és valószínűleg az adott kötéllámpák korszakához is, nem pedig semmilyen szabványnak.

Azt javaslom, hogy ezt a travesty egészét kicsit többre cseréljem a tolvajra.

Néhány LED-kötél könnyű termékének gyors áttekintése alapján, amelyek mindegyike úgy tűnik, hogy „dugaszolható” típusú, azt javaslom, hogy helyettesítsük a „vezetéket a falról” egy megfelelően vezetékes külső csatlakozóaljzattal, egy GFCI-védett áramkörön, egy külső dobozban, a "használatban lévő fedéllel" a csatlakozó csatlakoztatásához. Ha olyan LED-kötélfényt (vagy ugyanezen tápcsatlakozót) talál, amely ténylegesen a vezetékes kapcsolatokhoz lett tervezve, kihagyhatja a kimenetet, és csak egy csatlakozódoboz van a csatlakozáshoz, de az áramkörnek továbbra is védettnek kell lennie. Mivel ezt egy kapcsolóval szeretné vezérelni, kapcsolja ki a kapcsolót a szóban forgó kapcsolóhoz.

Ha ez több, mint kényelmesen érzi magát, béreljen villanyszerelőt - meglehetősen kicsi, egyszerű munka.

    
válasz adott 11.10.2015 21:29
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket