Vent AV szekrény tetőtérbe

1

Van egy kis szekrényem (4x6), amit az AV készülékek (vevő / konzolok stb.) elhelyezésére használok. Ez jól működik, de mivel a szekrény egy emeleti szobában van, nyáron elég meleg lesz. Szeretnék egy szellőztető ventilátort hozzáadni ehhez a szekrényhez, hogy kimerítsék a hőt, de szeretnék elkerülni egy másik külső szellőztetést a házon.

Tudom, hogy a fürdőszobai / konyhai kipufogógáz a padlástérben rossz terv a nedvességgel kapcsolatos problémák miatt, de kíváncsi vagyok, hogy ebben az esetben rendben lesz-e. Az egyetlen levegő szellőzés a szobából meleg száraz levegő lenne.

Minden gondolat, hogy csak egy alapvető fürdőszobát ragadjanak fel, és a szigetelés fölötti nyílt térbe nyílnak ki (a tetőtér saját szellőzőnyílásokkal rendelkezik)?

    
készlet Thildemar 17.05.2016 19:02
forrás

2 válasz

1

Egyáltalán nem aggódnék ezzel, jól szellőztetett tetőtérrel. Győződjön meg róla, hogy működő visszafolyásgátlója van a hideg levegő télen való tartására. Sűrűbb lesz, hogy hajlamos lesz a szobába esni.

    
válasz adott 17.05.2016 19:05
forrás
1

Ne vásároljon fürdőszobai ventilátort, mivel általában egy óránál többet futtatnak. Olyan ventilátort szeretne, amely a folyamatos működésre minősül.

Győződjön meg róla, hogy a tetőtérben van-e elegendő szellőztetőterület, amely nem hoz létre semmilyen hátnyomást. Hasonlóképpen kitaláljon valamilyen módon, hogy rengeteg levegőt kapjon a szekrénybe, pl. egy képernyőpanel az ajtóban.

Azt javaslom, hogy a legkisebb termosztatikus vezérlővel rendelkező ventilátort találja, mivel a kezelendő kötet elég kicsi. (vagy feltételezem, hogy a ventilátort ki lehet kapcsolni az A / V berendezés kapcsolt aljzatából, így csak akkor működik, ha a hajtómű él.).

És ahogy az isherwood mondja, kap egy visszafolyásgátlót.

    
válasz adott 18.05.2016 19:12
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket