Miért lenne az amerikai haditengerészet, hogy készítsen valakit, hogy nagy sebességű edző legyen?

11

Ez a hiba a Jurassic World-en keresztül hibázott.

Mielőtt Chris Prattot Owen-nek neveznénk, a velociraptor edzője bevezetésre kerül, ezért egy komoly, világszínvonalú szakértőre számíthatunk ezzel a párbeszédvel ( ez az átirat ):

MASRANI: So the paddock is quite safe, then?

CLAIRE: (nods) We have the best structural engineers in the world.

MASRANI: Yeah, so did Hammond.

Claire doesn't respond

MASRANI: There's an American Navy man here. Part of a research program one of my companies is running. Owen Grady.

CLAIRE: I know who he is.

MASRANI: His animals often try to escape. They're smart. He has to be smarter.

Amit nem tudtam megérteni - mi az, hogy az "amerikai haditengerészet embere" az állatok túlzásával és a dinoszauruszok képzésével kapcsolatos?

A beszélgetés összefüggésében az a tény, hogy ő egy "haditengerészet", az első megosztott információ úgy érzi, mintha felkérné a hatóságot - egy hallgatólagos ", természetesen el kell halasztania a dinoszaurusz-pszichológiával kapcsolatos kiváló szakértelmét, US Navy ".

Nem értem, hogy a haditengerészet emberének megteremtése hitelesíti-e a dinoszaurusz edzőt? Miért a haditengerészet?

(ellentétben például az eredeti Jurassic Parkkal, ahol a raptor szakértőjének hitelességét úgy alakították ki, hogy ranger / vad vadászként mutatták be, sokéves tapasztalatkövetéssel, megfigyeléssel és a vadon élő vadállatok vadászatával)

Mi hiányzik?

A legközelebbi választ találok egy online válaszra a a wikiből :

During his time in the Navy he trained dolphins (presumably under the United States Navy Marine Mammal Program)

... ami, ha igaz, áthidalja a szakadékot kissé, de nem emlékszem semmilyen ilyen jellegű említésre a filmben, és a "delfin" szó nem jelenik meg az első hivatkozott átiratában az első a film része.

Még akkor is, ha a wiki itt pontos, nem értem, hogy a nézőtől elvárható, hogy a linket egy expozíciós / karakterfejlesztési szempontból tegye. Különösen egy olyan világban, ahol a dinoszauruszok már olyan hosszúak voltak, mint a passè - nem lenne olyan tényleges szakember, akinek az egész karrierje a dinoszauruszok képzésére összpontosított volna, nem pedig arra, hogy a sötétfényű haditengerészeti emberekre támaszkodjanak, akik lehetnek ex-delfin trénerek?

Mi hiányzik?

    
készlet user568458 12.10.2015 16:37
forrás

1 válasz

11

Ezt a interjúval magyarázta meg a következővel:

We [Pratt and likely Director Colin T.] came together and decided that the backstory is that he’s a guy who probably trained dolphins for the Navy, and he saw what type of treatment those animals received, which is always not great for the animal. We decided that the likelihood is that, in the years that he’s been working for the park, this isn’t his first set of raptors. Raptors didn’t make it through some of the training. These animals died on his watch. They killed each other on his watch.

Tehát ez a szószóló, mint a haditengerészet és a delfinek. És Owen már régóta ott volt, így ő az a személy, akinek karrierje a dinoszaurusz képzés, amit spekulálsz. Eltekintve a legtöbb embertől, akik részt vesznek ezekben a passe-ben, a dinoszauruszok hajlamosak meghalni (lásd 1., 2., 3. park, natch), és a genetikailag összekapcsolt / természetellenes dinoszauruszok megfigyelése nem fordul elő képzési készségekre.

Míg az általános nézőközönség nem érti a haditengerészet delfinképzésére való utalást, általánosságban elmondható, hogy még mindig nagy figyelmet szentelnek a katonai személyzetnek, beleértve a haditengerészetet is. Könnyen kijelenthetnék, hogy Owen egy haditengerészeti pecsét, magasan képzett, fegyelmezett és képzett. De a lényeg az, hogy a vonal nem fontos az Owen képernyő hitelezéséhez. A kölykök megmentése a ragadozóitól volt a közönség.

    
válasz adott 12.10.2015 21:41
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket