Hogy nagy az ismert Star Trek univerzum?

27

A Star Trek: Voyager-ben van egy nagy dolog, ami rájuk húzódott, hogy messzebbre nyúljon a Szövetség alapjaival való érintkezésbe, beause ők egészen a "Delta Quadrantban" vannak.

Számomra ez azt jelzi, hogy van egy véges térterület, amelyet a Star Trek univerzumban felfedeztek eddig.

Tehát, beleértve ezt a kérdést, a Delta Quadrant, hogy elvesztették, és az összes felfedezett Space a sorozat azon pontjáig, hogy mennyi helyet foglal magában a Star Trek Szövetség által felfedezett régiójában Világegyetem?

A tényleges mértékegységek ideálisak lennének, de nem szükségesek, ha egy általános ötlet jobban leírná az ismert univerzum méretét.

    
készlet Zibbobz 14.02.2014 17:04
forrás

3 válasz

36
A csillag Trek a galaxisunkban, a 24. század végén zajlik. (a legtávolabbi filmmel 2379 .) A Milky Way Galaxy abszurd módon nagy - körülbelül 120 000 fényévnyi átmérőjű, a központ mintegy 27 000 fényévnyire van a Földtől. A legközelebbi galaxis a kis Magellán felhő , körülbelül 200 000 fényévre.

Mivel a Voyager otthonról 70 000 fényévre talált rá, és az idejüket 75 évre várta haza 933 ly / y, vagy 2-3 ly / nap effektív sebességgel tudunk következtetni. Figyelembe véve, hogy nem voltak raktározva, és az út mentén meg kellett szedniük, feltételezhetjük, hogy egy jól felszerelt, egyéni tervezésű motoros hajó a legjobban megfelel a sebességüknek.

Összességében ez azt jelenti, hogy a Szövetség expedíciója, hogy elérje a legközelebbi galaxist és hazatérjen, több mint 400 évet vesz igénybe. Ami azt jelenti, hogy ha a mai napig a 24. századi technológiával maradtak el, az ilyen expedíció nem térne vissza a harccsatorna végét követő harminc évvel.

Tehát a Star Trek "univerzum" valójában csak egy része a jelenlegi galaxisunknak.

Érdemes megjegyezni, hogy bár a "quadrantok" hivatalos csillagrepülése nem is szorosan követi magát a műsorban, egy meridiánt használ, amely közel van a Solhoz, a csillaghoz, amely körül a Föld kering. Tehát a szövetség magában foglalja mind az "alfa", mind a "béta" negyedek bizonyos területeit, ugyanúgy, mint a nagyobb és kisebb hatásköröket, amellyel tárgyalhat, valamint néhány különleges eset feltárását a "delta" és "gamma" kvadránsokra, Voyager útja és a DS9 féreglyuk.

Ez természetesen csak a Föderáció feltárási és befolyási területét vizsgálja. Számos más hatalom, mint például a Borg, a Fluidic-tér idegenek és a kozmikus szintű hatalmak, mint például a Q, nem mérhető uralkodási szférákkal rendelkeznek, és valószínű, hogy hozzáférnek az egész galaxishoz, amit a Szövetség nem.

    
válasz adott 14.02.2014 17:42
forrás
7

Az ismert / felfedezett univerzum felveti a kérdést, hogy a jól hogyan tárt fel. Ha mindent beillesztünk, amit valaha is közvetlenül nézett (és így kizártuk a kozmikus háttérsugárzást - a nagy bumm visszhangját - amit ma megfigyelhetünk):

Ez a két legfontosabb hivatkozás:

válasz adott 14.02.2014 22:23
forrás
7

A "The Dauphin" (a következő generáció második évadának tizedik epizódja) Wesley Crusher szerint: "A galaxis csak 19% -át fedezték fel. A többit ott várták."

Ez a galaxis mintegy 70 000 négyzetméternyi fényévének felel meg (ha helytelen, de egyszerűsítő feltételezést teszünk, hogy a galaxis "lapos").

Ha feltételezzük, hogy a Föld a Szövetség középpontjában áll (és feltételezzük, hogy a feltárás minden irányban ugyanolyan sebességgel halad előre), akkor a Föderáció legtávolabbi távolsága körülbelül 10 000 fényévre van ...

    
válasz adott 19.02.2014 16:38
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket