Az ajánlások arra vonatkozóan, hogyan kell edzeni egy tapasztalatlan roleplayert a Changeling: The Lost játékban

6

Egy Changeling: The Lost játékot futok, és az egyik játékos új szerepet játszik a szerepjátékokban. A szerepjáték bemutatását nem segítette az a tény, hogy a CtL nagyon szokatlan. Úgy érzi, mintha nem gondolná, mit csinálna a karaktere, és inkább furcsa, véletlenszerű dolgokról van szó, amelyeknek nincs sok értelme. Beszéltem vele, és elindult a motivációja; Úgy gondoltam, hogy megoldja a problémát. De nem igazán segített. Mit kell tennem?

    
készlet Frew Schmidt 16.10.2011 01:59
forrás

3 válasz

8

Megfelelő színpadon cselekedtem, javultam és szerepeltem. Nem tudom, honnan tanultam ezt az út mentén, de biztosan valaki más megérdemli (hibáztatja?).

Annak érdekében, hogy meggyőződjenek arról, hogy az IMAGINARY helyzetben valamilyen más személyt reagál, először meg kell tudnia:

 • Reagáljon a valóságos helyzetben
 • Képzelje el magát egy képzeletbeli helyzetben
 • Valaki más személyként reagáljon valós helyzetben
 • Reagáljon más személyként egy képzeletbeli helyzetben
 • A küzdő játékosok edzésére vonatkozó tanácsom az, hogy meghatározzuk, hol van a fenti skálán a képessége, majd állítsa be a karakterét, így kevésbé nyúlik neki. Ami a legfontosabb, tartsa a figyelmet arra, hogy hogyan lehet szórakoztatóbb és szórakoztatóbb mindenki számára a történetben, nem pedig bármi, amit észlelt hibái / kudarcai vannak.

  Ezek az ötletek és technikák, amiket az új szereplők kezelésére használtam, sőt, hogy én magam is használom, ha csak "alkalmi" RP szórakozást akarok.

  Az első alkalommal a szereplők szinte mindig jobban játszanak egy hasonló karaktert. Néhányan jól tudják elképzelni magukat a történetben, vagy akár játszani magukat a játékban. Ez az, amit mi a zsaruk és rablók -ként csinálunk gyerekként. (A gyerekek még így is játszanak? Remélem.) Ez az, amit a klasszikus Dungeons & A sárkányok rajzfilmje a 80-as évek által . Másik módja annak, hogy a PC-t a kedvenc karakterből a könyvekből, TV-ből vagy a filmekből hozza létre.

  Különösen bonyolult beállítások esetén, ha valaki amnéziás vagy „normál” játékot játszik, a játékos a karakter és a történetre összpontosíthat, miközben megtanulja a beállítást és a történelmet az út mentén. Néhány ember számára, akik jellegüknél fogva, a jelenet kibontakozására összpontosítanak, és az események megértése a beállítás és az alternatív történelem nagyobb kontextusában, mindaddig, amíg a "szórakozás" túl sokat kérdez. A "normális" a fantasztikus beállításokban való klasszikus mesemondó mechanizmus . (A szokásos főszereplőnek jobban kell élnie, amikor először találkozik az őrült "rejtett" világgal, de nem találtam rá.) Az amnesia lehetővé teszi a gyors "n" laza karakter motivációkat, amelyek kiépíthetők a módon.

  A karakterek távoli földről való lejátszása hasonló módszer az amnéziához. Ez lehetővé teszi egy teljesen kifejlesztett karaktert, aki játékon belüli, karakteres oka annak, hogy nem tudja mindent.

  Egy másik lehetőség a másik (kész) PC követőjének lejátszása. Egyébként a nem kívánt PC követői nagyszerű technikája a "haladó" csoportok számára (néhány "haladó" definícióhoz.)

  Leginkább a hangsúlyt kell fektetni arra, hogy hogyan lehet szórakoztatóbb és szórakoztatóbb mindenki számára a történetben, nem pedig bármi, amit észlelt hibái / kudarcai vannak. Igen, ez olyan fontos, kétszer mondtam.

      
  válasz adott 16.10.2011 12:39
  forrás
  4

  Hajtson végre egyéni előadásokat, a lány CtL előtti életére összpontosítva - egyfajta kiterjesztett előjáték, hogy lassan, lépésről lépésre bemutatja őt a szerepjátékokhoz és a CtL beállításhoz.

      
  válasz adott 16.10.2011 12:59
  forrás
  0

  Ha véletlenszerű dolgokat csinál, valószínűleg más Changelings - akár PC-k, akár NPC-k - vonzza a figyelmet, akik érdeklődnek, amit csinálnak, vagy legalábbis miért csinálja őket. Menj fel az emberek, és kérdezd meg tőle, mit akar. Talán egy másik karakternek magyarázata segít abban, hogy megalapozza és megalapozza ezeket a karaktercélokat.

      
  válasz adott 16.10.2011 17:46
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket