Hogyan lehet jobban elosztani a teljesítményt két megszakító panelen

1

Tünet: Világít, ha a készülékek vagy a lézernyomtató-nyomtató beindul, míg a HVAC és a ruhaszárító fut.

Jelenleg egy 400 Amp-os szolgáltatás két részre van osztva, amelyek mindegyike egy 200A-es megszakítóval rendelkezik. Én mind elektromos vagyok, nincs gáz. A '96-ban épült ház egy emelet. A fő betáplálás garázsban van.

Egy panelen 350A kombinált megszakító van (15A nem használatos, a padlásventilátor eltávolítva) és a másik oldalon 245A kombinált megszakítók (60A nem használtak, a korábbi tulajdonosok soha nem használták).

Már egy villanyszerelőm jött a házba, hogy lazítson és húzza meg a panel összes csatlakozását.

A gondolatom, nincs megfelelő elosztása a paneleken. Azonban nem vagyok villanyszerelő, ezért nem tudom biztosan. De mindkét panelre nézve úgy tűnik, hogy az egyik oldal sok igényt támaszt és nem nagyon kiegyensúlyozott.

Aztán észrevettem az irodát, ahol a lézernyomtató nyomtató a nappaliban és a folyosón található világításhoz kapcsolódik. Tehát látom, hogy a nyomtató hogyan tudná megvilágítani ezeket a fényeket. A konyhai készülékek azonban külön megszakítóval vannak ellátva, ami a lámpák elhalványulását is okozhatja.

Azt tervezem, hogy a nyomtatóra és az irodai számítógépre egy dedikált vonalat futtatok, amely kevesebb energiát fogyaszt, remélve, hogy ez javítja. Ugyanakkor szeretnék hallani néhány más gondolatot és lehetséges megoldást.

    
készlet user2087262 11.11.2015 16:56
forrás

3 válasz

1

A helyes dolgot először szigorította a kapcsolatokat, majd egy AMP szorítómérő segítségével ellenőrizze az L1, L2-hez csatlakoztatott terheléseket, és győződjön meg róla, hogy azok kiegyensúlyozva vannak, ha a fentiek szerint nem fejeződik be, néhány megszakítót át kell mozdítani ők vannak kitöltve. ha a labda van, akkor a fő megszakító egy gyenge kalapáccsal rendelkezik 1 lábon, ami némi belső ívelt és a feszültségesés. Néhány évvel ezelőtt ki kellett cserélnem egy négyzet alakú D panelt, mert nem tudtam új D megszakítót kapni a D négyzetből.

    
válasz adott 11.11.2015 20:14
forrás
1

A motorizált készülékek (légkondicionáló, kútszivattyú, hűtőszekrény) és lézernyomtatók egyaránt nagy mennyiségű indítási áramot kapnak. Az első néhány ezredmásodpercben lényegében egy halott rövid az egész vonalon. Városi házomban ezek a terhelések a fények villogását okozzák, mivel ugyanazon transzformátoron vagyunk, ~ 10 másik házzal. Az összes kapcsolatot is ellenőriztem. Az utóbbi időben a fő megszakítót is öröm nélkül cserélték ki.

A házamban, amikor elindítom a 10 hüvelykes radiális karfűrészemet vagy kompresszort, a fények sziklaszilárdak. De a házam egy transzformátoron van.

Azt mondanám, ha nem tudsz vele élni, és abszolút vezet a dióhöz, akkor meg kell mozdulnod a segédprogramot, hogy több kapacitást adj a környéken.

    
válasz adott 16.11.2015 02:06
forrás
-1

Egyetértek mindazzal, ami már felajánlott. De van néhány más dolog, amit meg kell fontolni. 1., a leginkább drága & új szolgáltatási paneleket igényelne. Ár & fontolja meg, hogy frissítsen egy 3 fázisú szolgáltatásra, mivel ez nem csak a harmadik lábat biztosítja minden egyes panelen, hogy megoszthassa a rakományokat, hanem jelentősen kedvezményes áron is felajánlhatja a közüzemi cég.

2. & 3. az Ön hozzájárulása a jogorvoslathoz, nagyban segítve villanyszerelőjét, amennyit csak tud. A második az, hogy a legolcsóbb éjszakai fények 20 vagy 30-at kaphassuk (1 vagy 2 dollár) az elektromos rendszer feltérképezéséhez. Éjszakai fények, mint például, ezt , ezt & ezt a csatlakozóaljzatokhoz csatlakozik & bekapcsolja az összes mennyezetet és a fali lámpák kikapcsolják az áramköri megszakítót és részletesen meg kell adni, hogy melyik aljzatok vagy helyiségfények vannak kikapcsolva. Ellenőrizze a megvilágított berendezéseket, mint például a hűtőszekrény, a mosogatógép panel, a mikrohullámú sütő, a mosógép, a szárító, a konyhai kipufogó nyílások & sütő.

Miután elkészült a leképezés & teljes részletességgel a számítógépen vagy egy pár papírt. Kívánja kinyomtatni őket minden egyes szolgáltatási panelen & rögzítse őket a szervizpanelek belsejébe. 3. a Kill-A-Watt mérő rögzíteni & dokumentum (számítógép vagy papír újra) nagy energiarendszerek indítása & futó teljesítmény.

A 4. az önmagára (lehetőleg költségért), vagy ellenőrizze, hogy villanyszerelője ellenőrizze-e, hogy az üzletek megfelelően vannak-e besorolva az áramkör & megszakító & hogy minden csatlakozás teljesen be van kapcsolva & biztonságosan meghúzva. Az olcsó építői minőségű 15-amp-es kimenet elsötétítheti & villog, ha a kapacitása alacsony minőségű. A fentiek mindegyike lehetővé teszi, hogy a villanyszerelő szakszerűen terjessze a terhelést a jövőben sem ritkán, vagy nagyon ritkán csillogó vagy villogó eseményekre.

    
válasz adott 15.03.2016 14:08
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket