Outlet vezetékek és egypólusú kapcsolók

1

10 x 10 hálószobám van. Egyetlen pólusú kapcsoló, négy 15 amp-es csatlakozó, amely egy 20 amperes megszakítón ül. A négy kimenet (tipikus dupla tartály) mindegyike - 1, 2, 2, 3 és 4 - "meleg", azaz az egyetlen pólus nincs hatással. Az 1. kimenetnek piros vezetéke van. A 2-es, 3-as és 4-es kivezetések fehér és fekete ... nincsenek piros vezetékek.

Ha a 2-es kimeneti aljzatot a póluskapcsolóval szeretné működtetni, egyszerűen elszakíthatom / eltávolíthatom a fekete terminál csatlakozó lemezt (nem biztos, hogy a megfelelő kifejezés) a fekete terminálok között, és be / ki üzemmódban fog működni a kapcsoló?

Köszönjük előre, hogy ezt az újszülött kérdést választotta.

Ross

    
készlet R. Eilbacher 28.11.2018 22:44
forrás

2 válasz

0

Sajnos nem. Ez a piros vezeték a kulcs. A félig kapcsolt aljzatoknak mindig forró vezetékre és egy kapcsolt forró vezetékre van szükségük. Az 1. kimenetnek (fekete és piros) van, de a 2. kimenet nem. Másik kábelt kell futtatnia a 2. kimenethez.

    
válasz adott 28.11.2018 23:24
forrás
0

Nem, egyszerűen a 2-es kivezetés törlése nem fog működni. Feltételezve, hogy minden "szabványos" módon van bekötve, a piros vezeték a kapcsoló által vezérelt.

2 lehetősége van:

  • Helyezze vissza a kábelt az 1-es és a 2-es kimenet között 12/3 kábellel, amely piros vezetéket tartalmaz. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan mit érjen el.

  • Ábrázolja ki, hogy az 1. kimeneti dobozban mely fekete huzal kerül a 2. kimenetre. Csatlakoztassa azt az 1 hátsó vezetéket és az 1-es kimenetre érkező piros vezetéket egy másik rövid (6 hüvelykes) fekete vagy piros vezetékkel, huzalanya. Létrehoztál egy "sertésbotot". Csatlakoztassa a sertéshüvelyt az 1-es aljzathoz, ahol a piros vezetéket a csatlakozáshoz használták. Ennek a módszernek a hátránya, hogy a 2-es, 3-as és 4-es kivezetéseket most teljesen vezérli a kapcsoló.

  • válasz adott 28.11.2018 23:26
    forrás

    Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket