Hány ideig tartott volna Wade-nak mindent figyelni és olvasni?

8

Az Ernest Cline Ready Player One című könyvében, leginkább az első néhány fejezetben, Wade Watts mindenféle filmet, tv-műsort, könyvszerzőt, videojátékot említ, és többet említ személyesen elfogyasztott és még tanulmányozott. Jó értelme, hogy az összes szabadidejét ezt megteheti . De mennyi időt vesz igénybe?

Más szóval, milyen időbeli befektetésre lenne szükség ahhoz, hogy a Wade által említett 80-as médián keresztül menjen át, ahogy azt állította, hogy tette?

    
készlet Matthew Green 29.03.2018 19:52
forrás

2 válasz

19

Kb. 22 000 óra.

A Wade az elmúlt 5 évben mindent dolgozott:

Over the past five years, I’d downloaded every single movie, TV show, and cartoon mentioned in Anorak’s Almanac. I still hadn’t watched all of them yet, of course. That would probably take decades.
Ready Player One - 0001

Over the past five years, the Almanac had become my bible.
Ready Player One - 0006

Elmondása szerint nagyjából minden ébredési pillanatot (nem az iskolában töltött) költ kutatási tevékenységet:

You’d be amazed how much research you can get done when you have no life whatsoever. Twelve hours a day, seven days a week, is a lot of study time.
Ready Player One - 0006

Tehát, ha az ő szavára vesszük, hogy olvasta / figyelte / hallgatta / játszotta az egészet, ami az elmúlt öt évben, körülbelül 22 000 órát vett igénybe (ami 11 éves teljes munkaidőben dolgozik)

Az univerzumon kívül nincs ötlete, hiszen soha nem kapunk teljes listát a médiáról, és így nem tudjuk kitalálni a hosszúságot.

    
válasz adott 30.03.2018 02:38
forrás
2

"Naponta tizenkét órát héten egy héten ..", ha úgy vesszük, hogy névértéken azt jelenti, hogy Wade az elmúlt 5 év 2.5-ére fordította, hogy mindent megvizsgáljon, amit Halliday érdekelte és őrölte az Oasis-ban lépjen a 3. szintre. Ez sok idő. A perspektíva azonban azt mondja, hogy Wade 100 filmet látott, és minden film átlagos futási ideje 90 perc. Ez azt jelentené, hogy 100 filmet nézni 6,25 napig tart. Tudjuk, hogy Wade mindenképpen több filmet nézett, nem is beszélve az összes sitcomról. Egy hónap múlva Wade 500 90 perc filmeket nézhetett. Ez csak egy hónap az ő 2,5 éves kemény kutatásából. Azt mondanám, hogy lehet nézni, játszani és elolvasni mindent, amit Wade elmondta, hogy az 5-es években tett, mióta elkezdte a tojás vadászatot.

    
válasz adott 06.04.2018 15:40
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket