Mennyire kell homokozni a festés előtt?

4

Az otthoni lakkozott ablakpárkányokat szeretném festeni. Honnan tudhatom, mikor megcsiszoltam őket?

    
készlet Mary Anne 20.03.2012 03:03
forrás

2 válasz

2

Ha jó munkát szeretne végezni, akkor addig homokodom, amíg el nem kezded eltávolítani a foltok egy részét (főleg a fa csiszolása)

Ezután a fát a Zinnser Bin fa alapozóval kezdem, mint a festéket.

Gyorsanszáradóváltozatukvan;Egyszerpróbáltam;nehasználd.nagyongyorsankellmozognia.Használjaanormálszárítást,éstöbbidőtfogkapnivele.

Afa"izzadsága" és a folt végül átjut a festéken. A lakk eltávolítása és fa alapozóval (nem fali alapozóval) történő feltöltése a fát lezárja, és az új végső festéket a fadarabról hígítja / megjeleníti.

Néhány ablakos házban, amit ebben a házban tartottam, és nem távolítottam el, három évig félelmetesen felemelkedik. Azt is kellett használni egy hő fegyvert, hogy 3 réteg festék le, de ez egy másik probléma. Nem használnék hőlégfegyvert, ha lakkozott. Csiszolja meg.

Ugyanezt a folyamatot végeztem minden olyan fa ajtónál, amely nem volt festve, és az összes, a helyiségek behelyezését követően telepített faszerkezetet.

    
válasz adott 20.03.2012 13:57
forrás
0

Új lakástulajdonos vagyok, és nagyon új vagyok mindezek számára, de amitől megértem, csak annyit akarsz, hogy eléggé homokszóródjon ahhoz, hogy eltávolítsa a lakkot (így az új festék „megfelelően” marad). Természetesen azt is szeretné, hogy a felület is sima legyen. Ha mindkét feltétel teljesül, azt mondanám, hogy kész.

    
válasz adott 20.03.2012 12:08
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket