Hogyan tudom kitölteni a láncszem kerítés és a kapu közötti szakadékot

1

Van egy pár kapu a láncszem kerítésen és nyuszikon és nagy rágcsálókon keresztül, mint amennyire rákényszerülnek rajtuk. Valahogy szeretném kitölteni a rést, hogy a kapuk még mindig használhatóak legyenek, és félig tisztességesek legyenek. Itt van néhány kép a kapuról. A rések körülbelül 5 cm szélesek.

    
készlet Off The Gold 01.06.2015 00:53
forrás

5 válasz

3

Ha nem érdekel, hogyan néz ki, a kapuhoz rögzített rétegelt lemez vagy más merev anyag áthidalja a szakadékot. A kapu függőleges részéhez különféle típusú u-csavarok / konzolok segítségével csatlakoztathatja.

Ellenkező esetben a legegyszerűbb a kapu cseréje egy szélesebbre. Egy másik alternatíva az, hogy a posztokat a meglévő kapuk közötti rés csökkentése érdekében mozgatjuk, de ehhez posztok telepítése és a kerítés szakaszának cseréje szükséges.

    
válasz adott 01.06.2015 01:54
forrás
2

A megfelelő átmérő és hosszúság felhasználásával használjon egy láncszem "terminál-posztot", és csatoljunk a meglévő bejegyzésekhez egy zip-nyakkendővel vagy ideális esetben egy láncszalaggal. Megértettem ezt a videót:     

válasz adott 18.06.2015 17:57
forrás
2

Ugyanaz a probléma volt a házamban, és a kutyám mindig kijött a szakadékból a láncszem kerítésemben. Amit tettem a probléma megoldására, egy kis csirkehuzalba tettem. Nem is olyan nagyszerű, de úgy gondoltam, jobban nézett ki, mint egy darab rétegelt lemez. Remélem ez segít.

    
válasz adott 31.10.2015 01:36
forrás
0

A legfelső kép:

Az olcsó megoldás az, hogy megvásároljon egy új kereszttartót a kapu bal oldalán. Vásároljon egy nagyobb méretet, mint amennyi van. Méretre vágva. A meglévő keresztfát egy pálcával kösse össze, és ennek megfelelően hosszabbítsa meg a láncszemet. Elméletileg újra felhasználhatja a csavarokat és kötéseket. A megpróbáltatás fájdalom, de nem olyan kemény vagy drága. Azt mondanám, kevesebb, mint egy nap, és kevesebb, mint 100 dollár, ha DIY.

    
válasz adott 29.11.2017 03:16
forrás
-1

A legnagyobb rágcsálók kivételével a láncszem, a nyuszik és a nyulak lesznek. a mókusok is szerepelnek. Ez egy vesztes csata.

    
válasz adott 01.06.2015 03:46
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket