Az a multiverse létezik az MCU-ban?

9

Az Doktor Strange (2016) -ben az Ősi az „Multiverse” -re utal. De csak az univerzumban (Föld - 19999 vagy az MCU) belüli különböző dimenziókról beszél, nem pedig a tényleges Multiverse-ről. Mivel az élőlényt is bevezették a filmbe, a Multiverse létezik. Ez azt jelenti, hogy az ókori (vagy akár az Agamotto) nem tudja a Multiverse-ról?

Nem olvastam képregényeket, de szeretem az új filmeket a Marvel Studios. Láttam, hogy Doktor Strange és olvassa el a ezt a cikket .

    
készlet Mr.MCU 27.02.2017 10:01
forrás

3 válasz

2

Az MCU egy univerzum, amely a Multiverse része. Ez párhuzamos Howard Duck univerzumával (aki a galaxis őrzőiben volt). Ez is párhuzamos a fő képregény univerzummal, az X-Men film univerzummal, az X-Men karikatúra, univerzummal (és alapvetően a Marvel wikivel együtt).

A párhuzamos univerzumok egymástól függetlenül léteznek. Ne feledje, hogy a Végtelen Kövek a Multiverse más részéből származnak. A Doktor Strange-ben bemutatták az ötletet, hogy a nézők legalább egy nyomot kapjanak arról, hogy mi történik, ha újraindítják az egész franchise-t, vagy például visszaadják a mutáns karakterek filmjogait, az X-Men történeteknek sok belső története van Ha tehát visszaadják a jogokat, akkor a mutánsok kezdetei is megjelennek, és sok olyan változást hoztak létre, mint a Magneto, akik évtizedek óta csinálják a nyilvánosságot.

Ellenkező esetben meg kell magyarázniuk, hogy senki sem hallott a mutáns karakterek több milliójáról, úgyhogy fogadnám, hogy vagy visszaállítanák az egész univerzumot, így mutánsok voltak az egészben, vagy emlékeztetnék őket a multiverse nézői, és a meglévő mutánsok a jelenlegi Fox tulajdonú világegyetemükből jönnek át, még ugyanazon szereplők által is.

    
válasz adott 29.10.2017 12:47
forrás
0

Igen. Alapértelmezés szerint a Marvel Multiverse-ban minden egyes csodálatos képregényből készült média van. Csak annyira, hogy olyan nagy, hogy a multiverse nagy darabjai vannak, amelyek soha nem lépnek kapcsolatba néhány más részével.

    
válasz adott 13.02.2018 19:07
forrás
-4

Az MCU-ban nem létezik több vers, de Marvel Comics-ban létezik. Az orvosnál furcsa volt, hogy az időutazás nem többszörös vers, a több vers egy másik földet vagy bolygót jelent, ugyanazokkal a karakterekkel, különböző élethelyzetekkel és pozíciókkal, míg az időutazás ugyanazon idővonalon belül és ugyanabban az univerzumban az idő-átlag. Tehát a Spider-man Homecomingig nem létezik multi-vers az MCU-ban.

    
válasz adott 29.09.2017 12:41
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket