A halogén / LED alacsony feszültségű süllyesztett fény fényminősége valójában jobb, mint egy egyenértékű vonalfeszültség-fény?

0

Amikor el kell dönteni, hogy alacsony feszültségű vagy vonali feszültséggel megy-e , a szám A Voltage-Lighting.htm "> oldalak lényegében azt mondják: a kisfeszültségű kezdeti telepítési költségei magasabbak lesznek, de egy könnyebb fényt kapsz . (Más előnyöket, mint például az alacsonyabb fogyasztást, gyakran említik, de most elhagyom azokat.)

A szebb fény állításai meglehetősen homályosnak tűnnek számomra, és azon tűnődöm, hogy alkalmazhatók-e a halogén MR16 és LED MR16 izzókra. Konkrétan:

 • Kell-e várni egy gyengébb fényt a halogén MR16 izzó alacsony feszültségétől, mint az egyenértékű vonalfeszültség?
 • Kell-e várni egy gyengébb fényt egy LED MR16 izzó alacsony feszültségétől, mint az egyenértékű hálózati feszültség?
 • készlet avernet 22.09.2012 07:23
  forrás

  2 válasz

  3

  Úgy tűnik, hogy az első hivatkozott oldal teljesen halogén izzókkal foglalkozik. Az alacsony feszültségű halogén izzólámpák azt állítják, hogy "Szebb fényt termelnek, melegebb, világosabb és élénkebb színekkel."

  A második oldal teljes érvelése, hogy az alacsony feszültségű fény jobbnak tűnik, teljesen függ a konfigurálható és távvezérelhető alacsony feszültségű lámpáktól, valamint arról, hogy mennyire könnyebb eloszlatni őket a világítás elérése érdekében tervek a világ uralkodására.

  Hajlandom, hogy nem bízom az első webhelyen, mert az érvelésük nincs intuitív értelemben, és nincsenek idézetek a mentéshez. A második oldal érvének értelme van az arcán.

  Nem tudok halogén izzókkal beszélni, de amikor a LED-ekről van szó, nem várhatnám a fényminőség különbségét a vonali feszültségű és az alacsony feszültségű LED-ek között.

  Nem tudok olyan LED izzókról, amelyek ténylegesen vezetik a LED-eket a hálózati feszültségen. Azok, amiket csak egy hálózati feszültség aljzatba tudnak csavarni, csak a saját egyenáramú egyenirányítójukat tartalmazzák, ugyanúgy, mint a CFL izzók, amelyek magukban foglalják a saját előtétüket a fluoreszcencia meghajtásához.

  Azt várnám, hogy finomabb vezérlést kaphat, ha saját transzformátort helyez el egy alacsony feszültségű LED-ek előtt, és az így kapott világítási rendszer valószínűleg hatékonyabb és rugalmasabb lesz. (Például, tudom, hogy a nemrég telepített LED-es utólagos lámpák csak 5% -ra tudnak elhomályosodni, míg a LED-eket a teljes transzformátor használatával el lehet végezni.)

      
  válasz adott 22.09.2012 09:43
  forrás
  1

  A 12V-os halogén útvonalat a házamba mentem, amikor süllyesztett lámpákat telepítettem, és eddig nagyon örültem a színnek és a fényminőségnek. Különbséget észlelek a legtöbb vonalfeszültségű halogén lámpához képest. Végül azonban a "jobb fényminőség" szubjektív, és olyan embereket talál, akik szeretik mindkettőt.

  Azt találtam azonban, hogy a 12V MR16 izzók szélesebb választéka van (legalábbis helyben).

  Az egyik hátránya a 12V-os világításnak az, hogy most már van egy transzformátorod, amely végül meghibásodik, és drágább mágneses dimmereket kell használnod, hogy szabályozzuk őket.

  Mindez a halogén lámpákra vonatkozik - nem vagyok biztos benne, hogy mennyire különbözik a LED-től, mivel nem hiszem, hogy van egy hálózati feszültségű LED-es világítás.

  Egy másik tanácsadás, amit kínálnék, győződjön meg róla, hogy megvásárolhatja a legfeljebb 50 W-os lámpákat. A sok olcsó doboz csak a 35 W-ot képes kezelni, és soha nem tűnik el eléggé könnyűnek. Úgy tűnik, hogy az 50W-os édes hely az IMO süllyesztett lámpáira.

      
  válasz adott 22.09.2012 16:02
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket