Ha egy teljesen új AAV képes szivárgni a vizet?

0

Tudom, hogy a ideális , az AAV (levegő befogadó szelep) nem szivárog levegőt vagy vizet. De ha bizonyos körülmények között (például a szemétlerakódás futtatásával) víz szivároghatna, miközben továbbra is "munka" -nek tekintik?

Vegyünk egy házat egy konyhai mosogatóval és mosogatógéppel, amely egy veremhez van csatlakoztatva. Minden más egy másik veremben volt. A konyhai verem a tetőre nyílt, de megállapították, hogy a csőben a tetőre szivárog. A vízvezeték-szerelő lekapcsolta a szellőzőnyílást, és egy AAV-t helyezt a mosogató alá.

A probléma az, hogy ha a mosogató tele van vízzel, és a szemétlerakódás több mint 5 másodpercig tart, egy tisztességes mennyiségű víz szivárog ki az AAV-ból.

Elolvastam,hogyazAAV-knakegy"egyirányú szelepnek" kell lenniük. Lásd az alábbi ábrát. A levegő bejöhet, de a pecsétnek le kell zárnia, és nem szabad elengednie a nyomást ... mégis víz jön ki.

(Képa Amazon.com címen)

A vízvezeték-szerelő, aki telepítette az AAV-t, ragaszkodik ahhoz, hogy az alagsor alatti lefolyónak hibásnak kell lennie, és "kígyózni" / tisztítani kell. Talán eltömődött az alagsorban, de még mindig kíváncsi vagyok, hogy az AAV-nak ki kell szivárognia. Arra gondolok, hogy segíthet az AAV növelésében. Ez nyilvánvalóan a mosogató árvízszintje alatt van. Lehet, hogy a mosogató körül el lehet irányítani, csak a pult tetején, ahogy az a következő nyers fotóboltban látható:

A vízvezeték-szerelő szabadon hibáztathatja az alagsor leeresztését, vagy ez az AAV rendellenes?

    
készlet Bort 03.12.2018 06:09
forrás

2 válasz

0

Az AAV gyártója szerint: "Nem szabad szivárogni, még akkor is, ha egy szemetet ártalmatlanít."

Azt is megkérdeztem: "Mi van, ha a lefolyó eltömődött?". Olyanok voltak, mint a karcsúak, és azt mondták, hogy "Hmm, tényleg nem számít."

A szivárgás csökkentése, valamint a lefolyó tisztítása érdekében növelni fogom az AAV magasságát.

    
válasz adott 17.12.2018 20:06
forrás
0

Nem tudok sokat az AAV-ról (vagy általában a légtelenítésről). De tudom, hogy az elidegenítések nagyon keményen (és minden más!) Egy LOT -ot nyomnak meg, és nagyon gyors. Ha van egy eltömődés a sorban, akkor a dolgok máshol jönnek ki - például az én esetemben egy második mosogatóból érkeztem. Tehát egy alacsony pozíciójú AAV-nál egyáltalán nem lepődnék meg, hogy az ártalmatlanító + eltömődött vonal túlterhelné az AAV-t, és végül egy rendetlenség.

A kis keresés és a saját tapasztalataim (az elidegenítésekkel és mosogatógépekkel, de nem az AAV-kkal) alapján:

  • Valószínűleg van egy eltömődésed a sorban, amelyre kígyózni kell, vagy másképp ki kell tisztázni, és amíg ez meg nem szűnik, az AAV egyszerűen nem fog állni a rendelkezésére.
  • Az AAV, a tervezés , nem tud lépést tartani az ártalmatlanítással, ha a hulladékvezeték nem fut teljesen ingyenesen. A rendszeres szellőzés jobban kezeli az eltömődést. Az AAV-nak azonban jónak kell lennie, ha a vonal meglehetősen egyértelmű.

Gondoskodjon arról, hogy a mosogatógépben légrés vagy nagy tömlőhurok legyen. Az ábrán nem jelenik meg egyik sem. Légrés vagy nagy tömlőhurok nélkül az elhelyezés-mentesítés biztonsági mentése a mosogatógépbe és az AAV-ba is bejuthat.

    
válasz adott 03.12.2018 06:59
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket