Miért képezték együtt az azonos korú Padawans?

-1

A 3. epizódban a Yoda nagyjából azonos korú Padawanokat tanít: körülbelül 6. Van-e olyan szabály vagy elv, amit a Jedi ugyanolyan korú Padawans-nak tanít?

    
készlet Thomas Shera 23.01.2016 02:03
forrás

3 válasz

1

A gyermekek Jedi-ként történő bevételének jól meghatározott logikája van.

A jedi tanács a Jedi-t részesíti előnyben, akiknek nincs érzelmi kötődése. Az idősebb gyermekek általában hozzátartoznak a családjukhoz, vagy akár szerelmesek is. Ez az oka annak, hogy a tanács szkeptikus volt Anakin Jedi-ként.

Most azt állítanánk, hogy Luke sokkal régebbi volt, amikor jedikké vált. Nos, egyáltalán nem volt érzelmileg kötve senkivel vagy semmihez, egy elszigetelt bolygón élve. A jedi tanács nem létezett, senki sem törődött vele.

    
válasz adott 23.01.2016 10:03
forrás
1

Van egy meglehetősen jól felújított nem-kanon válasz itt azt jelzi, hogy a filmekből úgy tűnik, hogy a Padawans nagyon fiatalra kezd, hogy megakadályozza a túl sok csatolást az életükhöz. Ennek következtében értelme lenne, hogy a fiatalok számára, akik csak a közelmúltban kerültek a Jedi-templomba, egy „kezdő” osztály lenne. Mivel mindig fiatal korban érkeztek, logikusnak tűnik, hogy többé-kevésbé azonos korúak legyenek.

A régebbi Padawans valószínűleg egy Jedi Mesterhez lettek hozzárendelve, hogy megtanuljanak a "mezőből", szóval, és többé nem vonhatják magukat a Jedi templomban.

    
válasz adott 23.01.2016 10:17
forrás
1

A pedagógia általános formája az azonos korú diákok képzésére azzal a feltevéssel, hogy mindannyian ugyanolyan mértékben tanulnak. Az ipari forradalom idején született különböző önkormányzati iskolarendszerek kialakításából ered, és a gyermekeket gyártott termékként kezelik. Egyik iskola sem fog eléggé megegyezni egy régi vágású minőséggel egy tapasztalattal. Azonban sok gyerek volt a vonatra, és a Rendnek sok volt az univerzum rendőrsége. Ebbe az útvonalba jutva gyorsabban tudták kiszabadítani a Jedi-t.

Azonban csodálkozunk, hogy a hallgatók közül hányan valódi mesterséget értek el az erő felett. Miért van olyan kevés mester? Hiszem, hogy sokan hibáztathatók az általuk használt oktatási rendszerben. Talán, ha kevesebb jedi lenne, akik egyénileg képzettebbek lennének, akkor az egész dolog soha nem történt volna meg.

A Jedi mostanában egyértelműen tudta, hogy nem tudják teljes egészében a Jedis gyártását bélyegezni, és ennek eredményeképpen az Erő mesteri alapjai minden osztályban tanultak. A padawansnak azonban még mindig kellett tanulniuk a szakmai gyakorlatot, mielőtt önállóan működnének, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy mindannyian a minimális kompetenciaszintet teljesítik.

    
válasz adott 23.01.2016 11:05
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket