Hathatnék folyadékot egy ellenőrzött poggyászban egy repülőgépen?

7

Meglepődöm, hogy nem találtam meg ezt a kérdést a Travel.SE már.

Tudom, hogy a kereskedelmi forgalomban lévő folyadékok szállítása korlátozott, kevesebb, mint 100 ml. Ez vonatkozik az ellenőrzött poggyászra vagy csak kézi poggyászra is?

Utazok az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok között.

Lehet repülni piperecikkekkel, italokkal stb     

készlet AJFaraday 29.10.2015 21:10
forrás

4 válasz

11

Meg tudod mondani, hogy mit tehetsz a repülőgépeden a légitársaság korlátozott tételeinek listáján (mindegyikük ugyanolyan, mint a légi közlekedési szabályok alapján).

Például A British Airway listája itt található . Figyeljük meg, hogy a folyadékok mindegyike kullancsjelet tartalmaz a poggyász számára.

Érdemes lehet ellenőrizni, hogy a repülőtér nem rendelkezik további szabályokkal, ha egyáltalán közzéteszik.

    
válasz adott 29.10.2015 21:42
forrás
9

Igen, a szállított poggyászban folyadékot is szállíthat. A piperecikkek és az italok jóak. Jó ötlet, hogy ilyen dolgokat vízálló táskába helyezzünk, mert amikor a sampon palackod a csomagod belsejében robbant, ez szörnyű rendetlenséget okoz.

    
válasz adott 29.10.2015 21:22
forrás
4

Néha az emberek, akik könnyedén utaznak, ellenőrzik a poggyászukat, mert folyadékuk van, amit nem tudnak folytatni. A poggyászomban szinte mindig sampon és kondicionáló van, soha nem volt a legkisebb probléma.

    
válasz adott 30.10.2015 02:29
forrás
3

A folyadéktól függ. Néhány dolog teljesen tilos repülni. Egyes repülőgép-szabályok tiltottak vagy korlátozhatók. A kereskedelmi piperecikkeknek rendben kell lenniük.

Az italok és az élelmiszerek repülhetnek , de meg kell győzniük a vámhatóságot arról, hogy nem jelentenek veszélyt a kártevő vagy a betegség behozatalára. A főtt ételek és az alkoholtartalmú italok jónak kell lenniük (bár lehet, hogy az alkoholon tarafok vannak, ha meghalad egy bizonyos mennyiséget?), A nyers élelmiszerek nem.

    
válasz adott 30.10.2015 01:50
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket