Az USA-ban a gépkocsi-visszahelyezési / áthelyezési szolgáltatások?

6

Amikor az emberek egyirányban bérelnek autót, az autókölcsönzőnek vissza kell adnia az autót. Az olyan országokban, mint Svédország, Norvégia, Ausztrália, Új-Zéland, ezek az autók online listázásra kerülnek, és az emberek nagyon olcsó vagy ingyenesen bérelhetik az autót, feltéve, hogy egy meghatározott időn belül áthelyezik A-ról B-re, és nem teszik nagy útra . Van ilyen szolgáltatás az Egyesült Államokban?

    
készlet gerrit 01.06.2014 06:48
forrás

2 válasz

4

Az USA-ban ezek általában meghajtó szolgáltatások. Sokan lehetővé teszik, hogy bármely licencelt járművezető részt vegyen, de néhány bérleti illesztőprogram, és nem állnak nyitva a nyilvánosság részvételére.

Egy ilyen szolgáltatás tipikus példája megköveteli, hogy a járművezetők egy kis kötvényt (biztosíték) letétbe helyezzenek, és külföldi illesztőprogramok esetén a hazájukról vezetési jegyzőkönyv másolatát. A letétet visszajuttatjuk Önhöz , miután elhagyta az autót a rendeltetési helyen.

Néhány példa a meghajtó szolgáltatásokra:

válasz adott 22.11.2014 18:07
forrás
3

Van néhány. Mindegyik a saját feltételeivel fog rendelkezni, ezért gondosan ellenőrizze (pl. Az üzemanyag egy részének vagy egészének fizetése, a biztosítással stb.):

és ha egy RV-t szeretne:

válasz adott 22.11.2014 05:09
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket