Mennyire vékony a „Fátyol” a Scionban?

3

A Fehér Farkasban általában van a "Fátyol" - a 3.5. fülkefal, amely elválasztja a hétköznapi társadalom karaktereit (azaz az oka annak, hogy nem nyílik meg a hatalmukkal). Scionban erre nincs külön utalás, mivel a karaktereknek saját legendákat kell építeniük arra a pontra, hogy saját istenségükké válnak. Van azonban egy fogásunk, amely általában a Fátyol kötődés formájában jelenik meg.

Szóval, milyen gyakran kell a fátylat áthúzni a nem ébredt személyek a Scionban?

Szerkesztés 1: Például, ha van kritikusuk, hogy csendben maradjanak (azzal a megalapozottsággal, hogy látni tudják, hogy megérthetik, vagy járkálhat, mint Adrian Veight macskája a Watchmenben.)

    
készlet CatLord 19.09.2012 04:32
forrás

2 válasz

9

A játéktól függ. Van egy háború, így attól függ, hogy a fátyol szakadt-e vagy sem, attól függ, hogy mit akarnak játszani.

Néhány játék mindent elfogy, a Scion újdonsága minden nap. A többi játéknak olyan karakterei lesznek, amelyek a legnehezebbek, hogy összekeveredjenek és elkerüljék a sors-kötés komplikációit

Ne feledd, hogy ha a világot a természetfeletti felé ébredsz, akkor következményei lesznek.

    
válasz adott 23.09.2012 02:32
forrás
4

Tudom, hogy ez nem "szabványos", de a mód, ahogyan a GM játszik, valójában nem minden fátyol. A komolyan mitikus dolgok többsége a terra incognita hívásakor jön létre.

Az Aengus mágikus hárfa visszaállításának törekvése:

 • A tűzoltó óriások földje , melyeket a földről értek el, az Írország partjainál az óceán alján láva szellőztetésig, és egy láva-töltött láva-csőből
 • Menjen a Crom Cruagh földjére , amely a hatalmas Sarlac szájába jutott, és fél kilométerre esett egy mocsárba
 • A Crom Cruagh menekülése egy toronyból, amely egy Sarlac száját egy ismeretlen óceán közepére vezet, ahol napokon át kellett úsznunk
 • Befejezés a Tuatha de Danaan földjének partján , ahonnan titkos parancsikon volt a Fey földön , hogy visszatérjen a Földre.
 • Számos fogás és baj van. A tűz óriásainak földje nincs vízzel, a fey földje mindenkit, aki az ételt eszik, Crom Cruaghban minden beteg és mérgező, és mindenhol vannak dolgok, amiket meg akarnak enni.

  Alapvetően minden olyan embernek, aki ilyen terra incognitába vándorol, eléggé véres vándorlásnak kell lennie ahhoz, hogy odaérjen először. Ekkor valószínűleg megeszik, rabszolgává, bebörtönözve, menj Jumanji-ra, vagy csak meghalnak.

  Vissza a Földre , a GM nem tesz erőfeszítéseket a fátyol felállítására. A zenekar tagjait egy titkos kormányhivatal fogva tartotta, amely hasonló az X-fájlokban lévő irodához, vagy egy nagyon enyhített mosoda a Stross 'mosoda regényeihez, vagy egy (eddig) fogatlan BPRD-hez Hellboy-től.

  Ez történt, mert van videó megfigyelés mindenütt , és nem teszik erőfeszítéseiket, hogy elrejtsék hatalmukat, és a fogva tartás teljesen hatástalan volt, mert egyszerűen elmentek a földalatti bunkerből, falakkal, mint a Juggernaut.

  Az ok, amiért a titánok és az istenek és az istenek létezése nem általános tudás, azért van, mert többnyire offworldot tartanak fenn, és mivel a földön nagyon kevés fellépés történik, és mivel a scionsnak nagyon nagy spin-orvosai vannak . Mint Loki.

  A

  Fatebinding nem korlátozódik azokra az emberekre, akikkel a Földön tartózkodunk. Míg a zenekar egy vagy két tagja felkapta az embereket, néhányan közülünk a titanspawn-hez kerültek. Horgászok egy leprechaun vagy succubus számára.

  Végezetül : a „nem ébredt” emberek a terra incognitába vándorolhatnak, de elég nehéz. A nagyon könnyű , hogy részt vegyenek a kalandok vagy a Földön való események során, és egy zenekarnak nagyon könnyű bevonni valakit a cselekedeteikbe. Ekkor határozzák meg, hogy a sorskötés szabályai eldönthetik-e, vagy nem.

      
  válasz adott 12.12.2013 09:41
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket