Házban repül?

0

Tavaly a földszinti apartmanunkban volt egy légyfertőzés, amit az épület többi bérlője állítólag nem tapasztalt. Azóta költöztünk (kb. 5 blokk), és eddig nem volt gond. A példák között körülbelül egy év volt. Lehet-e repülni a legyek egy helyről a másikra? Talán a növényekben?

    
készlet Daniel Genova 12.09.2016 16:28
forrás

2 válasz

1

Milyen repülés? Gyümölcs legyek - az összes gyümölcs / zöldség, amely a számlálón van, a hűtőszekrénybe kerül (a banán hámozása és a fagyasztás egy másik lehetőség). A youtube-on jó gyümölcslevelű csapda tervez.

Liszt molyok? Dobja el az összes sült árut / gabonát. Indítsa újra.

A zuhanyzó repül? Spray antifungus stuff / bleack közvetlenül az összes fürdőszobában habosított varratokon és / vagy ásni a habarcsot, és habarcs vagy újra tömítés. Szintén a fürdőszoba fal / padló sarkaiban, ahol a nedvesség létezik.

Azok a hatalmas fekete legyek? Ezek gyakoriak az idősebb házakban. Csak ölj el légy csíkokat - ne hagyd, hogy tenyészkedj - de az ablak falain keresztül jönnek be a ház falaiból.

    
válasz adott 13.09.2016 01:47
forrás
1

A Wow, a közös ház legyek olyanok, mint a szennyeződések és a szerves anyagok, amikre tojást tudnak helyezni. Ha a virágokra a szerves kompozitot használod, a legyek ezt a szeletet majdnem annyira szeretik, mint a lószelet. Az egyetlen segítség, amit találtunk, a fly predator larva online vásárlása. Ezt 6-8 hétenként végezzük a trágyázó halomban. Ez egy kis lófarmon van, ahol csak egy kis kezelést igényel, mindegyik potban csak néhányat. A ragadozó lárva eszik a légyeket, és nem zavarja a növényeket. Rövid élettartamuk van, ezért többet kell vásárolnunk, jó lehet az összes növényi kezelés 1 kezelésével. Ettől eltekintve vannak a légycsapdák, amikbe a repülők bejutnak, és az alján lévő víz megfullad. Amikor a zsák vagy az üveg tele van, jó komposztot készítenek. Az utolsó védelem a ragadós, csúnya papírpapír csíkok, amelyeket a mennyezetről lóg. Nem szeretem ezeket, de az utolsó védelmi vonalunk, és jól működnek, de csúnyán csak yuk.

    
válasz adott 13.09.2016 05:05
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket