I rossz látásom van, továbbra is kereskedelmi pilóta lehet Malajziában?

1

Szóval, nagyon rossz látásom van (rövidlátó): szemüvegem nélkül nem tudok olvasni a szöveget, hacsak nincs közel. Tehát kereskedelmi pilóta lehet?

    
készlet lpydawa 17.08.2018 03:38
forrás

3 válasz

4

A Malajziai Polgári Repülési Hatóság szerint a orvosi előírások :

(c) Distant visual acuity, with or without correction, shall be:
(1) in the case of Class 1 medical certificates, 6/9 (0,7) or better in each eye separately and visual acuity with both eyes shall be 6/6 (1,0) or better;
(2) in the case of Class 2 medical certificates, 6/12 (0,5) or better in each eye separately and visual acuity with both eyes shall be 6/9 (0,7) or better. An applicant with substandard vision in one eye may be assessed as fit in consultation with the DCA subject to satisfactory ophthalmic assessment;
(3) applicants for an initial Class 1 medical certificate with substandard vision in one eye shall be assessed as unfit. At revalidation, applicants with acquired substandard vision in one eye shall be referred to the DCA and may be assessed as fit if it is unlikely to interfere with safe exercise of the license held.

Úgy tűnik, hogy a kulcsszó „korrekcióval vagy anélkül”, azaz teljesen jól van, ha szemüveget visel a látás korrekciójához. Ez úgy tűnik, hogy a világ minden tájáról szabványos, pl. A az amerikai szabványok szintén korrigálást tesznek lehetővé.

    
válasz adott 17.08.2018 04:57
forrás
0

Ez attól függ, hogy milyen hatáskörrel rendelkezik, de az FAA lehetővé teszi, hogy a látásod korrigálható legyen (azaz szemüvegekkel) 20/40-re. A itt található teljes látás követelmény.

Near Vision:

20/40 or better in each eye separately (Snellen equivalent), with or without correction, as measured at 16 inches

    
válasz adott 17.08.2018 03:46
forrás
0

Malajziában is vagyok.

A láthatósági problémák nem akadályozzák meg, hogy CPL / multi motor / IR licencet kapjanak, de ha már van, akkor át kell adnia a légitársaságot interjú.

Jelenleg a malajziai pilóták munkaerőpiaca egy kicsit puha, mivel több pilóta van, mint a munkahelyek, mivel ezek a légitársaságok választhatnak és választhatnak. Ha két srácod van, aki ugyanazzal a licenccel rendelkezik, akkor biztosan jobb egészséget, jobb tudósokat stb. Választasz.

Nem próbálja meg megölni az álmaidat, de ez egy olyan dolog, amit érdemes gondolkodnia, mielőtt kereskedelmi licencet folytatna.

    
válasz adott 17.08.2018 08:46
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket