Paperback regény, amely a jövőben, egy tematikus bérgyilkosok által folytatott ember bevonásával

8

Ennek a fejemnek van darabjaim. Valamilyen oknál fogva a főszereplőt bérelt gyilkosok követik. Azt akarom mondani, hogy tudja, hogy a kezdetektől jönnek. Mindannyian témájúak, híresek, a fejezetek olyan versekkel vannak bevezetve, mint az óvodai rímek, amelyek a szokásos taktikájukat írják le, de ezek közül csak az egyik ragadt a fejemben. Az egyik gyilkos a "Simple Simon" néven ismert, és a hagyományos óvodai rím a rímezéssel megölte a pitztét a piteért. Vagy az a gyilkos, aki közel áll hozzá, megpróbálja megölni a főszereplőt a zuhanyzóval (lehet, hogy egy ultrahangos zuhanyzóval) a lézerekkel, és megölték, ha rá kényszerítik.

Ettől eltekintve az elmém üres. Ez egy keménykötésű volt. Olvastam valahol az 1990-es években az Egyesült Államokban angolul.

    
készlet FuzzyBoots 13.03.2015 22:24
forrás

2 válasz

9

Úgy vélem, megtaláltam, Santiago: a távoli jövő mítosza . Miután a "Simple Simon megölte a Piemant" kifejezést, a RPG címre utaltam, amely tartalmazza: néhány quatrains. Kértem egy másolatot a helyi könyvtáromtól, hogy megerősítsem, és valójában ez volt a helyes könyv.

Azt is megtudtam, hogy Mike Resnick írt egy folytatást, Santiago visszaadása , és az Az előőrs egyfajta előfeltételként szolgál, ugyanabban az univerzumban van beállítva.

    
válasz adott 14.03.2015 04:06
forrás
3

A Charles Stross '2003-as regénye Szilárdsági égbolt , bár (1) ez nem a könyv fő témája, (2) néhány részlet nem teljesen illeszkedik és (3) túl későn jön. Valamennyi, ami valószínűleg nem a szöveget jelenti, de megegyezik a címmel, és hasznos lehet a jövőbeli nézők számára.

The governor of Rochard's World, Duke Felix Politkovsky, asked the Festival for youth and a life of adventure and the festival has provided this in spades.

Felixnek több varázslatos társa van, akik közül az egyik óriás beszélő nyúl, és a "mimik", akik a goopy nano-tech "pite" -eket dobják az áldozatok zombizálására. Egy ideig a történet úr Rabbit úr kísérletét kéri, hogy támogatást nyújtson Felixnek, aki a sugárzás égett, amikor felhívja a fesztivált további segítségre, amint a közeledő mimei.

A Iron Sunrise folytatásával ez a regény az Eschaton univerzumot tartalmazza.

    
válasz adott 14.03.2015 01:27
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket