Hogyan jön ki Wolverine karmai?

29

A kérdés megválaszolásakor Lehet-e megakadályozni, hogy Wolverine karmai megszűnjenek, ha csuklói hajlítottak? Nem találtam semmit, ami valójában leírta, hogy mi okozott Wolverines karmokat. Láttam képeket röntgensugarakról, és nem látszik, hogy extra csontok segítenek. Feltételezném, hogy vannak extra izmok, de ezt soha nem említik. Karmai egy része a mutációnak, amelyet nem sebészeti úton helyeztek be, mint ahogy azt korábban hitték. Tehát mi teszi őket munka?

    
készlet Kevin Howell 25.05.2012 21:57
forrás

4 válasz

26

Bár valószínűleg elavult, ez a kereskedési kártya 1991-től származik

Úgytűnik,hogyakarmokkörüliizmoksebészetiútonmódosultak,hogykiterjesszékakarmokat.Ezacsontkarmokprecedenseelőttvolt.Feltételeznémazonban,hogya"karomhosszabbító izmok" ötlete biztonságos tét.

    
válasz adott 15.01.2013 20:49
forrás
35

Nem vagyok biztos benne, hogy ez canon, de találtam ezt a rajzot itt . Mutat egy szép kivágott technikai rajzot a központban, amely megmutatja, hogy a karmokhoz csatolt izom van, hogy mozgassa őket.

    
válasz adott 25.05.2012 22:23
forrás
13

Ez lehet jobb, ha megjegyzést fűzne valaki más válaszához, de nem biztos benne, hogy melyik. Ezt a pontos témát Daniel Mora, aki a Marvel & DC művészet.

Itt megtekintheti a teljes infographicot itt , de a megfelelő részt kivágja & lásd lent. Az eredeti példány spanyolul van, de egy durva fordítást készítettem a részben:

    
válasz adott 20.02.2014 03:12
forrás
6

Ezt a megjegyzést fűzte hozzá Kevin Howell válaszához, de hosszabb lesz, mint amennyit egy megjegyzés valószínűleg megenged.

Fiziológiai szempontból beszélve valószínűleg ugyanúgy fog működni, mint az izmok a láb számára. Az elülső négyszögek hajlított szögből egyenes szöget hoznak a lábadnak, és a hátsó hevederek az ellenkezőjét teszik.

Tehát azt feltételezem, hogy (sebészeti úton átrendeződnek vagy nem) vannak ellentétes halmazok az izom / inak komplexek (inak összekötik az izmokat a csonthoz, az izomzat mindkét végén horgonyzó inak). Az egyik készlet ellazítja a többi szerződést, és a karmok kihúzódnak. Visszahúzásához az ellentétes izomszerződéseket az első ellazítja.

Ez jó magyarázatot ad arra is, hogy a Wolverine képes-e irányítani a karmok sebességét és egyéniségét, hasonlóan ahhoz, hogy lassú vagy gyors ökölhöz jusson, vagy különböző ujjait egymástól távolítsa el. (Néhány kivételtől eltekintve a középső és a gyűrűs ujjak különböző helyzeteiben, amikor megosztanak egy ínt).

    
válasz adott 12.08.2013 18:25
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket