A Resident Evil filmben miért ölte meg a Vörös Királynő mindenkit a kaptárban?

5
Azt mondja, hogy a fertőzést meg kell szüntetni, de azt is tudnia kellett, hogy mindenkit, akit megöltek, újra megújították volna. Úgy értem, mi a legrosszabb, mint egy ezer ember halálos betegséggel? Az ezer betegséggel fertőzött ezer undead ember, aki ismeri a gondolkodási képességet és a táplálékotlanságot. Úgy tűnik, sokkal hatékonyabb lett volna, ha csak lezárta a létesítményt, és lehetővé tette mindenkinek, hogy éljen.

    
készlet mdornfe1 19.02.2014 20:47
forrás

1 válasz

5

A Paul Anderson eredeti szkriptje nagyon jól leírja a Red Queen döntéshozatali folyamatát. Szerkesztettem az egyértelműség érdekében.

RED QUEEN: I was trying to keep them isolated, but I'm afraid you've changed all that.

TWELVE : Why kill everyone in the Hive?

RED QUEEN : Because there was a leak. T—3 escaped an unplanned pattern of infection began. Once the virus was loose, I couldn’t allow anyone to leave the Hive. So I took the appropriate action.

SPENCE : You butchered them.

RED QUEEN : If one infected human had escaped from the Hive the infection would have spread to cover the United States within 13 days, Canada and South America in 27 days [and] worldwide infection in less than two months. So I took steps.

Elég egyértelmű, hogy a zombik valóban eléggé jól el vannak látva (elektronikus zárak, mélyen föld alatt, egyetlen felvonó tengellyel és egy páncélozott vasúti alagút, hogy be- és kijusson), amíg Alice és a parancsnokok be nem lépnek és leállnak , a Vörös Királynő kifejezett tanácsával és figyelmeztetéseivel szemben ...

    
válasz adott 19.02.2014 21:02
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket