Ha a dohányzás hőmérséklet-konzisztencia fontosabb, mint a pontos hőmérséklet?

5

A faszén dohányzóban dohányzom. A füstölt borda recept , amit követek a bordák dohányozása 225 ° F-on. A dohányos 215 ° F hőmérsékletet tart. Hozzáadhatok még egyösszegű faszenet a hőmérséklet emeléséhez, de attól tartok, hogy a célhőmérsékleten túlmegyek.

Rájöttem, hogy a bordák alacsonyabb hőmérsékleten lassabban fognak főzni, de 225 ° F-t tart fenn a bordák helyes főzéséhez? Kockázom az élelmiszerbiztonságot, ha valamivel alacsonyabb hőmérsékletet tartok fenn?

    
készlet ahsteele 20.09.2013 18:50
forrás

2 válasz

3

Ha közeledik az alacsony és lassú főzési módok alacsony szintjéhez, akkor fontosabbá válik az a probléma, amely általában nem a gyorsabb főzési módszereknél jelent problémát: mennyi ideig tart az étel az biztonságos hőmérséklet?

Azt akarod, hogy az étel 140 F (60 ° C) felett legyen a főzési folyamat teljes egészében, a biztonság érdekében, bár ez azonnali megtörténése nem lehetséges. Ezért azt szeretné, hogy a hőmérséklet a lehető leggyorsabban elérje ezt a küszöböt, különösen a felület egész húsdarabok esetében, ahol a kórokozók legnagyobb kockázata van.

Ezért sürgetném, hogy tévedjenek a figyelmeztetés és a biztonság oldalán, és a főzés kezdetén használja fel az extra szenet, amíg az élelmiszer eléri a legalább 140 F-ot.

Miután kiszabadul a veszélyzónából és a biztonságos zónába, sokkal több szabadságod van. A barbecue azonban messze nem pontos. Nem aggódnék 10 vagy akár 15 F különbséggel. A végeredmény valószínűleg megkülönböztethetetlen lesz.

Ha azonban az élelmiszer biztonságos, ha azt szeretné, hogy a hőmérséklet valamivel alacsonyabb legyen, akkor itt az ideje.

    
válasz adott 20.09.2013 19:41
forrás
-2

Amíg elég hosszú ideig főzzük, hogy a belső hőmérsékletek biztonságosak legyenek, mint amennyit rendben vagy. A Sous vide például általában 150 fokos hőmérsékleteken fordul elő, például a marhahús esetében.

A sertéshúsnak legalább 145 Fahrenheit-nek kell lennie, hogy biztonságos legyen.

A 225 oldalsó jegyzetben tökéletes a bordákhoz. A húshőmérő keményen használható a bordákon a vékony hús és a csontok miatt, de azt mutatják, hogy a Baby Backs körülbelül 3-4 óra múlva fog főzni, és a St. Louis kb. 6-at vesz igénybe. a súly alatt, és elkezd repedni a felületen.

    
válasz adott 23.09.2013 18:32
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket