Miért minden tojás TURN-ban van?

1

Így nézd meg a TURN 2. szezon első epizódját. Miért kell a kémnek, a Culpeppernek írni a tojásra? Van egy kis rejtett notebookja és más rejtett helyei, de tojást akar használni? Az egész tojásnak nincs értelme.

    
készlet blankip 21.04.2015 18:33
forrás

2 válasz

1

A fő ok, amiért a tojást használja, azért van, mert tudja, hogy ő és a poggyászát minden alkalommal New Yorkba belépve / elhagyja. Tekintettel arra, hogy a tojáson lévő üzenetek a héj alatt vannak, és nem láthatóak, még akkor is, ha megtalálják őket, kevésbé valószínű, hogy gyanúsítanak, mint egy notebook vagy levél - különösen, ha az említett dokumentumok titkosak.

Azt is gondolom, hogy ez részben vagy előrejelzés, vagy a John André történetileg elfoglalt szerepe, mert a harisnyában rejtett dokumentumok miatt.

Azt is érdemes meggondolni, hogy ez egy kém show, amelyet ugyanazok az emberek írtak és írtak, akik nem Nikita, nem egy híres történeti logikájáról híres és tényszerű elemeket ragadó show-ként. :) És talán tényleg nagyon tetszett nekik, hogy visszahívják őket, hogy elkezdhessék használni a tojásokat az 1. szezonban (6. epizód, Mr. Culpeper).

    
válasz adott 22.05.2015 01:38
forrás
0

Még nem láttam ezt a műsort. Azonban létezik olyan módszer, amellyel összekeverjük az almát és az ecetet, és ezt „tintaként” használjuk, hogy egy tojásra írjunk. Miután főtt és hámozott a tojást, az üzenet megjelenik a tojásfehérjére. Állítólag ezt a spanyol inkvizíció során fejlesztette ki Giambattista della Porta .

    
válasz adott 21.04.2015 23:37
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket