Wick Nick Fury kezelt GH-325-tel?

9

Amerika kapitánya: a téli katona ...

Nick Fury viszonylag rövid időn belül helyreáll a többszörös lövés sebéből a hasba. Bár megmutattuk neki, hogy sérült, de stabil helyzetben van, volt-e arra utaló jel, hogy a GH-325 drogot a S.H.I.E.L.D ügynökei használják?

Nememlékszemarra,hogyláttamegylövést,amelyazonosítottaannakhasználatátebbenasorrendben,demiértállítaszfelvalamit,mintegy„csodagyógyítás”asorozatban,csakazért,hogyeldobjaafilmet?

GH-325 (amely a Kree-vért használja [ya 'így! komponensei) regenerálja a halott szöveteket, és a sorozat szerint Nick Fury közvetlen megrendelése alapján adják be Coulsonnak, megalapítva, hogy ismeri a létezéséről és a gyógyító tulajdonságairól.

Ennek ellenére A SHIELD ügynökei A 18. rész egy olyan jelenetet tartalmaz, amelyben a májusi ügynök tájékoztatja Coulsont arról, hogy miért utasították el, hogy egy közvetlen vonalat hozzon létre a Fury-val, mert az igazgató attól tartott, hogy (mint A GH-325-et Hydra felügyelete alatt fejlesztették ki) Coulson a kábítószer használata valahogy veszélyeztette őt a Hydra irányításában.

Ha ez valószínû aggodalomra ad okot, miért szívesen használná Fury az anyagot?

Van egy másik magyarázat, amely kiterjed a Fury meglepő helyreállítására?

    
készlet John Smith Optional 17.04.2014 14:22
forrás

1 válasz

5

Miután Amerika kapitányát, a Winter Soldier-t újra megnézte, nincs képernyőn megjelenő bizonyíték arra, hogy Nick Fury-t GH-325-tel kezelték, amit láttam. Kétséges, hogy Fury olyan dolgokkal kezeli magát, amit tudott, hogy sok problémát okozott azoknak, akiket használnak, kivéve, ha az elméjük teljesen eltörlődött.

Tehát, ha nem csinálnak valamiféle retcon, azt hiszem, biztonságosan mondhatjuk, hogy nem.

    
válasz adott 08.01.2015 07:48
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket