Művészeti konyhabútorok

2

Készen állok a konyhai szekrényem festésére, és tanácsot kell adnom a legjobb módjáról. mi a legjobb módja annak, hogy előkészítsük a konyhai szekrényeket a festéshez, és mi a legjobb módja a festésnek, ecseteknek, görgőknek, spray festőknek?

Bármilyen speciális festéktípus is használható?

Köszönöm

    
készlet kat 05.09.2016 04:21
forrás

3 válasz

2

Ez bonyolult lehet. Ez attól függ, hogy hol van a befejezés. Festék; latex vagy olaj. Tiszta, lakk vagy lakk. Nem minden festék ragaszkodik ezekhez. Azt javaslom, hogy a végeredmény attól függjön, hogy mennyi munkát teszel bele. Szóval ezt tenném, ha minőségi munkát keresek. # és távolítsa el az ajtókat & fiókok. A foltok, a homok tökéletlenségek sima tapadásával tapadjunk meg, töröljük le a tsp-t a jobb tapadáshoz, töröljük le tiszta nedves ronggyal, hagyjuk megszáradni, használjunk shellak alapú alapozót. (csak a befejezés, amely az összes többi felülethez ragaszkodik) használjon csiszoló szivacsot, hogy sima legyen. Kefe az új festékre, olajra vagy latexre.

    
válasz adott 05.09.2016 19:37
forrás
1

Először is győződjön meg arról, hogy minden olaj tisztításra kerül. Ezután adjon könnyű vagy közepes csiszolást. Hívjátok, hogy mit kell. Ha bármilyen zseton, töltse ki a fa gitt / töltőanyagot. Vigye fel a festést. Ami a legjobb módot illeti ... ismernie kell a képességeit. A terepen szekrényeket szórunk. De ha választani szeretnék a kefe vagy a görgő között, akkor minden bizonnyal egy kefe jobb, és a szemcsékkel fest, és a csepegtetőre néz, különösen, ha sík felületre fest. Mindig használhat egy görgőt a gyors lefedettség érdekében, de van egy kefe a közelben. Számomra a kefe a legjobbnak tűnik, és szeretem az enyhe festékvonalaikat, mintha a szemcsés vonalak lennének. Akárhogy is, vegye idejét, és 2 vagy több rétegre számíthat.

    
válasz adott 05.09.2016 10:02
forrás
-1

Amikor a festészetet bámultam, egy professzionális festő-barátom kapta meg az egyiket, hogy bölcs legyen ki a vásárló olcsó ötletből, és soha nem nézett vissza. Hosszú, finom, szorosan sörtelt sörtéjük van, amelyek csúsznak, a festéket mérik, és szépen szabályozzák, így a legjobb ecset a vélemények szerint. Mindig használhat egy görgőt a gyors lefedettség érdekében, de van egy kefe a közelben. Számomra a kefe a legjobbnak tűnik, és szeretem az enyhe festékvonalaikat, mintha a szemcsés vonalak lennének.

    
válasz adott 12.09.2016 13:36
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket