Mi az átlagember legkorábbi példánya mágikusan meghívott egy másik világba, miközben tudatlan volt a tényleges idézésről?

-6

Mi a legkorábbi példája annak, hogy egy átlagos ember varázslatosan meghívott egy másik világba, miközben tudatlan volt a tényleges idézésről?

Alapvetően Idézni az Everyman Hero trófeát , de csak a tényleges hívás eredménye. a varázslat meghívása, és nem a technológia, és nem tudjuk, hogy megidézik őket.

A trófea alapvető leírása:

An average person from our world is brought into another for a wacky adventure.

Így kérdezem

An average person from our world is brought, by magic spell, into another for a wacky adventure.

Ha a legkorábbi példány dátuma megváltozik, ha attól függ, hogy a varázslat megidézhető varázslat lett-e, és / vagy ha a megidézett személy volt a szándékolt idézés, akkor jegyezze fel ezeket az eseteket is.

A Connecticut Yankee Arthur királyában , nem egy helyes válasz, mivel a hős nem volt bűvészkedés, hanem a következő:

Hank Morgan, a resident of Hartford, Connecticut, suffers a blow to the head and inexplicably awakens to find himself in sixth century Britain.

Valami olyasmi, mint Hiraga Saito a Zero no Tsukaima-tól, vagy a Parson A. Gotti az Erfworld-tól.

Az első megérintett egy mágikus portált, anélkül, hogy tudta volna, hogy mágikus portál volt, és egy fantasy világba verte.

A második csak hirtelen kihúzódott az univerzumából, miközben félig viccelő megjegyzést tett arról, hogy egy másik világba szeretne utazni.

Peter Pan Wendy átadása a Neverland-ba nem számít, mivel ez fizikai, és az egyetlen mágikus alkotóelem a tündérpor, így nem hívnám hívásnak, hanem varázslatosan segített , főként önkéntes, univerzális átadás.

A mágikus varázslatot úgy határozzák meg, hogy a történet vége előtt az olvasók számára ismert szereplők tervezik a folyamatot, amelyet „varázslatnak” neveznek univerzumban, és amelyeknek azonnal vagy közel kell lenniük.

    
készlet Malandy 05.11.2015 05:10
forrás

2 válasz

3

Caspian herceg (1951)

A négy Pevensie gyermek (Péter, Susan, Edmund és Lucy) egy vasútállomáson ül, amikor varázslatosan egy erdőbe szállítják a régi Cair Paravel váruk közelében. Sokkal később a könyvben felfedezték, hogy mágikusan meghívották Narniába a Kaspian herceg, egy varázslatos kürtöt fújva , amellyel segítséget kellett hívnia a legnagyobb szükségletének órájában.

    
válasz adott 12.11.2015 02:29
forrás
2

Alice és Wonderland 1865-ben készült, egy olyan fiatal lányról szól, aki egy nyúl lyukba üt, és egy másik világban találja magát.

A keresőüvegen keresztül folytatott folytatás 1871-ben jött ki, Alice a tükörbe nézve, átmegy a tükörbe, és visszalép az alvilágba.

Mindkét könyv tartalmaz Alice-t, hogy mágikusan teleportáljon egy másik világba, "egy szokatlan kalandért."

Alice kalandjai csodaországban

A keresőüvegen keresztül

    
válasz adott 12.11.2015 02:00
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket