Hogyan használhatja a Constructs használatát a Magic?

2

A Pathfinder programban jelenleg megpróbálok néhány találkozást tervezni egy feltételezett szellemhajóval (valójában egy Kolosszális Animált Objektum " konstrukciók / animált objektumok , a Haunted Objects (ismételt animált objektumok) személyzettel együtt, de néhány nehézségem van a koncepcióm mögötti logisztikával, amit nem tudok figyelmen kívül hagyni.

Az egyik legnagyobb problémám, amivel birtokom van, az lenne, hogy elrejtsem azt a tényt, hogy van egy massive animált objektum erő a hajón, beleértve a hajó. Úgy érzem, hogy hátránya is van abban az esetben, ha az animált ágyúk végül elkeserülnek az animációs folyamatoktól. Szóval azon tűnődtem, hogy egy olyan varázslatos objektum, amely animált lenne, megmarad-e a javulás? Ha nem, lehetne egy konstrukciót testre szabni, hogy egy pálcát tartson és néhány segítő cserélje ki a használt pálcákat?

    
készlet Areadbhair 17.12.2015 15:30
forrás

1 válasz

3

Az animációs objektumok helyesírási állapota (hangsúlysáv):

An animated object can be of any non-magical material. You may animate one Small or smaller object or a corresponding number of larger objects as follows: A Medium object counts as two Small or smaller objects, a Large object as four, a Huge object as eight, a Gargantuan object as 16, and a Colossal object as 32. You can change the designated target or targets as a move action, as if directing an active spell.

Tehát az elvarázsolt objektumok nem érvényes cél.

A tartsa egy pálcát egy konstrukció is, de nem tudja használni egy pálcát. A sávok a Spell Trigger használatával aktiválódnak:

Activation: Wands use the spell trigger activation method, so casting a spell from a wand is usually a standard action that doesn't provoke attacks of opportunity.

Ahhoz, hogy a Spell Trigger-et használhassa, az osztálylistán a varázslatot kell megadnia:

Spell Trigger: Spell trigger activation is similar to spell completion, but it's even simpler. No gestures or spell finishing is needed, just a special knowledge of spellcasting that an appropriate character would know, and a single word that must be spoken. Spell trigger items can be used by anyone whose class can cast the corresponding spell. This is the case even for a character who can't actually cast spells, such as a 3rd-level paladin. The user must still determine what spell is stored in the item before she can activate it. Activating a spell trigger item is a standard action and does not provoke attacks of opportunity.

Az animált objektumoknak nincs osztályszintje.

    
válasz adott 17.12.2015 15:38
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket