Meg lehet visszautasítani a belépést az Egyesült Államokba, ha B1 / B2 Visa-t tartanak vissza, ha nemrégiben megtagadták a turistát Chilebe való belépést?

2

Ha egy évvel ezelőtt B1 / B2-es vízummal bejutottam az Egyesült Államokba, de soha nem jártam az Egyesült Államokba, és a közelmúltban visszatértem hazámba, amikor megpróbáltam Chilébe látogatni a migrációs tiszt, az előzmények konfliktusnak bizonyulnak abban az időben, hogy az Egyesült Államokba turista?

    
készlet Crparedes 29.08.2018 22:30
forrás

1 válasz

1

Az amerikai határőrök megtagadhatják az majdnem okokból történő utazást az utazók számára (kivéve a jogilag védett jellemzők rövid listáját, például az utazó faját, vallását, nemét), még akkor is, ha az utas érvényes vízummal rendelkezik .

A elutasíthatja Önt, mert nem szeretik a cipőinek színét, vagy azért, mert más országban megtagadták a belépést.

visszautasítják ezt az alapot? Valószínűleg nem , és nem feltétlenül automatikusan. Ha van egy értesítés az útlevélben való eltávolításról, akkor ez megkérdőjelezheti, hogy mi van ezzel kapcsolatban.

(Pszichológiai szempontból az amerikai kormányzati ügynökök büszkék arra, hogy a szabadság és az igazságosság magasabb színvonalát tartják fenn, mint az egész világon átkozottul. de biztosak abban, hogy a heck nem hajol vissza, és véletlenszerűen Chilei határ menti munkavállalót ad egy automatikus vétójogot arról, hogy kik a országukba engednek be anélkül, hogy megpróbálnák kitalálni az ügyet maguknak .

    
válasz adott 29.08.2018 23:02
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket