Milyen „továbbfejlesztett” képességeket mutat Dr. Julian Bashir S5: E16 után?

7

Az S05: E16 epizódban: "Bashir doktor, feltételezem", kiderült, hogy Dr. Julian Bashir

genetically enhanced at the age of six to have heightened intelligence, hand/eye coordination, stamina, vision, reflexes, weight, height, etc.

Az epizód végén közel tökéletes dart játékot és O'Brien-főt viselő viccet dob a jövőbeli játékokban.

Ezt az epizódot követően tudom, hogy volt egy epizód, ahol Bashir számot számolt ki, mielőtt a számítógép ... de a többi "továbbfejlesztett" képesség a Bashir show-ra mutatott-e a képernyőn?

    
készlet Omegacron 20.04.2018 02:57
forrás

2 válasz

14

Néhányat megjelenít S7: E23 - Extrém mérésekről . Némelyikük talán csak az intellektusának tükröződése, de legalább egy nem.

  • O'brien találja Julian-t Quarkban késő este, és amikor O'brien megkérdezi, hogyan jut be, azt mondja: "A zár nem túl bonyolult." Ez annak ellenére, hogy tudjuk, hogy ezt a zárat a Rom hozta létre, valójában meglehetősen lenyűgöző volt.
  • Ugyanez a jelenet, Julian azt mondja, hogy azon az éjszakán gondolkodik, hogy hány embernek kellett volna részt venni egy összeesküvésben, és azt mondja, hogy legalább 73 embert jött létre az ügyintézőtől az admirálisig. Óránként kidolgozhat összetett szervezeti igényeket és minimális feltételeket egy kifinomult összeesküvéshez.
  • Juliannak jelentős változtatásokat kell tennie merülési terveihez, és megköveteli, hogy O'Brien jelentős számú technikai változást végezzen (az erőátviteli relék átirányítása, új eszközök beszerzése stb.). O'Brien azt mondja, nem tudja garantálni, hogy bármi is fog működni anélkül, hogy először egy diagnosztikai programot futtatna. Julian azt mondja, már fut a diagnosztika. A fejében.
  • A létfontosságú jelek pontos és tudatos ellenőrzése. Nagyon kifejezetten azt mondja, hogy ez az egyik előnye a genetikailag megtervezettnek. A dolgokat úgy állította fel, hogy a rendszer automatikusan kihúzza a merülést, amikor 40% -kal emelte a vérnyomását.
  • Az idő pontos mérése a másodikig (legalábbis). O'Brien egy ponton azt állítja, hogy fogalma sincs, hogy mennyi ideig voltak Sloan elmeiben, és Julian "23 perc, 11 másodperc" válaszol.
válasz adott 20.04.2018 08:52
forrás
2

A könyvekben (Mission Gamma-sorozat) Dr. Bashir-nek felismerték, hogy tökéletes emlékeztetőmemóriájú emléke a Mind Palace technikájára emlékeztet. Szintén egy kis történetet kaptak arról, hogy miért hiányzott az orvosi osztályának érettségének első helyszíne, ha szándékosan egy kérdést hibáztatott.

    
válasz adott 20.04.2018 15:07
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket