Ha rendben van-e, hogy másnap reggel újra melegítsen barnákat?

1

A Hash barnái finomak és ízletesek, de nincs időm őket minden reggel főzni. Kíváncsi voltam, hogy rendben van-e, hogy ma este főzzük hash-barnákat, és másnap reggel 10 másodpercig melegítsük őket a mikrohullámú sütőben? Meg kell tartanom őket a hűtőszekrényben, vagy csak az éjszakára? Ezek a hash barnák, amelyeket használni fogok:

    
készlet NebulaeGuy 14.07.2014 21:24
forrás

3 válasz

6

A fagyasztott hash barnák már eléggé főttek. Amikor sütjük őket, tényleg csak felmelegíted őket, és kipróbálod a külsőt.

Ha néhányat főzök, akkor mentse el őket, sok mindent elveszít, bármit is csinál. Ha hidegben eszik őket, hidegek lesznek. Ha melegíted őket a mikrohullámú sütőben, még jobban lágyulnak. Ha még mindig szereted őket, menj hozzá.

Biztonságos, rendben. Meg kell tartani őket a hűtőszekrényben, akárcsak sok más maradék élelmiszerrel.

    
válasz adott 14.07.2014 22:21
forrás
2

Ahelyett, hogy mikrohullámba helyezné őket, talán elegendő idő lenne ahhoz, hogy pergamenpapírral bélelt cookie lapon dobja őket a brojler alatt. Nem tart sokáig, és ropogós és meleg lenne.

    
válasz adott 15.07.2014 02:29
forrás
0

Egy kis serpenyőben újra felrobbantottam néhány maradék hash-barnát, és nagyszerűek voltak. Egy étteremből származtak, kívülről ropogósak, de belülről mégis lágyak voltak. Megszakítottam őket, és először 30 másodpercig melegítettem őket a mikrohullámú sütőben (jó javaslat). Magas hővel, egy kis vajjal, a burgonyát a serpenyőben helyeztem, és pár percig ültem, majd egy spatulával fordítottam őket. Ezt tettem néhányszor, majd két tetejére repedtem két tojást, és pár percig tedd a fedelet, amíg a sárgája rózsaszínre nézett. Csúsztassa fel egy lemezre, hozzáadta az S & P-t, és beöntötte.

    
válasz adott 30.08.2015 19:57
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket