Hogyan támogatná és ösztönözné a Golarion istenségek egy boszorkány-vadász inkvizítort a hűségük között?

3

Egy Witch Hunter Inkvizítort összeállítok a Fekete Púder Inkvizícióval egy kalandpálya-kampányhoz, de nem vagyok teljesen biztos benne, hogy milyen istenek érdekelnének különös érdeklődéssel a „fekete mágia és a rossz bűbáj” buzgó ellenfelét. meghatározta a sokkal tágabb értelemben, mint a Golarion körül ... Még jobb, ha ez az istenség, akinek a fekete pornak is van értelme, bár gyanítom, hogy igazolhatom, hogy bármilyen hitben bizonyos biográfiai torna.

Szerkesztés: Azt hiszem, nem voltam elég világos; Ami azt akarja, hogy egy olyan karaktert próbálok megtervezni, aki széles körben sztrájkban gyanús és bizalmatlan az arcán, miközben továbbra is kötődik az egyik istenség imádásához egy olyan világban, amely olyan alaposan varázslatos . Egyikük sem igazán sikoltozik, mint különösen jó hely a „harcias gyanúra”, mint ahogyan azt mondaná ... a Faerunian-triad. Olyan istenséget keresek, ahol tökéletesen normális lenne, ha egy odaadó követõ homályosan elismeri, hogy lehet valahol a világon, varázsló, aki nem gonosz ... de kétségbe vonja.

Mi az a hit, amellyel az ilyen karakter valószínűleg behatolna?

    
készlet LessPop_MoreFizz 10.08.2014 21:39
forrás

1 válasz

3

Azt gondolnánk, hogy bármilyen jó (és őszintén szólva még sok semleges) istennek lenne helye a fekete mágia és a rossz bűbáj ellen. Ez olyan, mintha azt mondanám, "ki nem kedveli a gyilkosokat?" - Bárki, de Norgorberiták szerintem? a válasz. Még a CN-templomok sem fogják tetszeni, ha a rosszfiúktól származik / domináns lesz.

A jó típusú istenek, amelyek a legtöbb harcművész, Iomedae és Sarenrae. Azok az istenek, akiknek több kézműves aspektusa lehet a Black Powder barát, a Torag és az Abadar.

Jobb lenne, ha beírná, hogy milyen AP-t szeretne játszani, és milyen jellegű karaktert szeretne, mint az osztály részleteit, hogy hasznosabb választ kapjon. Milyen része a Golarionnak? Milyen rosszfiúk? Ha a válasz "necromancers", akkor Pharasma hirtelen magasra ugrik a választásokban.

Ha azt szeretné, hogy egy "Conan a vadember, aki nem tetszik az arcán varázslatot", akkor a Kellid faj és a Gorum, mint egy istenség, sok értelme van. A Numeria a Numeria-tól kap fegyvert, és nagyon jól fog működni a Téli uralom (gyűlöli a fehér boszorkányokat), az Iron Gods (a területről) és az igazlelkű (a területről).

    
válasz adott 11.08.2014 05:17
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket