Miért fehérem a gránátalma mag?

16

Egy gránátalma elvetettem, és a vörös / mély rózsaszínű magok helyett a magok halvány rózsaszín / fehérek. Mit is jelent ez? Rendben vannak enni?

    
készlet clueless 16.09.2012 10:29
forrás

8 válasz

14

Egyes gránátalma fajták rózsaszín vagy fehér magokat termelnek, így a tiéd tökéletesen normális. Fehér magom volt, és olyan finomak, mint a vörösek. Menj hozzá.

    
válasz adott 17.09.2012 22:38
forrás
4

A fánk mindig nagyon szép vörös magokat készített. De az elmúlt néhány évben könnyebbé váltak. Most világos fehér vagy enyhén rózsaszín.

Nagyon meleg volt a későbbi hónapokban, és a fa levelei hosszabb ideig maradnak. Azt hiszem, az éghajlat a fő tényező. Ahogy az AZ-ból származó személyhez hasonlóan, úgy tűnik, hogy vörösebbek lesznek, mint a levelek a hidegtől.

Sajnos a madarak és más teremtmények jól képzettek ahhoz, hogy az idei és ünnepi ünnephez jussanak a fához.

Ízlésesek, de nem szépek, és nem mint torta.

    
válasz adott 09.11.2015 16:52
forrás
2

Kinyitottam az egyiket a fáról az udvarban. Szomorú voltam, amikor belsejében fehér magokat találtam. Az a benyomásom volt, hogy a magok vörösek voltak. A fa itt volt, amikor ide költöztem, így ez a gyümölcs egy új élmény számomra. Kóstoltam a fehér magokat, és meglepett az édes íz. Egyáltalán nem íze van, amit én vártam a google keresésből. Csak az egyik gránátalma a fán szétnyílt, így azt gondoltam, hogy gondosan figyelek és hosszabb ideig adok nekik egy füstöt, szeptembertől, és az októberi olvasmányokból egy jó hónap a gyümölcs számára.

    
válasz adott 15.09.2016 20:36
forrás
1

Úgy látszik, ez a gránátalma másfajta. Jóak, de édesebbek, mint a mélyvörös magok, amelyek nagyszerű ízűek.

    
válasz adott 03.01.2013 15:53
forrás
1

Gránátalma halvány rózsaszín / fehér maggal. Meglepődtem, amikor először kinyitottam, mert mindig kaptam a sötétvörös magfajtát. Azt hittem, rossz gyümölcsöt kaptam. Miután megkóstoltam, ezek a sápadt rózsaszín / fehér magok édesebbek és kevésbé torták, mint a vörös vörös variáció. Ez is szaftosabb. Szerettem!

    
válasz adott 17.01.2015 15:29
forrás
0

Én vagyok Ali mezőgazdasági termelők Iránból, mint tudod, hogy a gránátalma Iránból származik. ugyanaz a probléma volt Iránban és a gránátalma magjaimban halvány rózsaszín és fehér, és annak egy része fekete Azt hiszem, a probléma oka a trágyázás keveréke volt és a napenergia közvetlen sugárzása és a klima megváltozik, de Iránban a növekedés során biostimulánst, például megafolt használtunk a valagro-tól, és nagyszerű trágyázó kezelést alkalmaztunk a minőség javítása érdekében. ujjak keresztbe

    
válasz adott 08.11.2016 07:20
forrás
-1

Ez a normális, hogy a színpompás rózsaszín fehér ... attól függ, hogy a gránátalma melyik magja az adott magból származik ... teljesen meg kell enni, csak tudnod kell, hogy más típusú gránátalma.

    
válasz adott 10.11.2013 03:38
forrás
-1

attól függ, hogy a mező mennyire gazdagodik az ásványi anyagok, például a vas. tudod, hogy a vasmennyiség növekedése a mezőben több piros elemobjektummal rendelkezik, és a pomegrenate gyümölcse nem kivétel

    
válasz adott 24.02.2018 21:50
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket