Ezek a gipszkarton csavarok megfelelően működnek / lefeküdnek?

11

A ezzel a kérdéssel kapcsolatos . Annak ellenére, hogy lehet, hogy a SE-t a gipszkarton csavarok vezetésével kérdezem meg, úgy érzem, hogy végül hasznosak lesznek, mivel sikertelenül találtam a megfelelő hajtású gipszkarton csavarok képeit. Ráadásul jó dolog tudni, hogyan kell helyesen csinálni. Most a kérdésem tartalmára:

Ma beszélgettem a cég szuperintendensével, akit béreltem a gipszkarton felakasztására a mennyezetemre, és aggodalmamra adtam okot a helytelenül vezérelt csavarokkal kapcsolatban (lásd a fenti kérdésre mutató linket). Már kétszer is foglalkoztam ezzel az aggodalommal, de biztos voltam benne, hogy semmi sem aggódhat, hogy ezer lakást csináltak, és soha nem voltak problémák. Ezúttal azonban egy kicsit nehezebb voltam nyomni, és azt hiszem, hogy idegeket sújtottam, mert most a szuperintendens, a projektvezető és az egyik munkavállaló holnap jön ki, hogy „meglátják, mit tehetnek” a szerződéssel kapcsolatban.

Bűnösnek éreztem, hogy kritizálják munkájuk minőségét, és annak ellenére, hogy az SE-tagoktól összegyűjtöttem a támogatást, azon tűnődtem, hogy tévedek-e, amikor a csavarjaik helytelenül vezetnek. Úgy döntöttem, hogy kiszabadítok egy 2x4-es tartalék hosszúságú törmeléket, és néhány törmelékszalagot, amit körülvettem, és néhány csavart tettem bele a saját gipszkarton segítségével. Az eredmények véleményem szerint nagyszerűek. Úgy gondolom, hogy ezeket a csavarokat az igazi szakemberek útján hajtottam. Egyetlen papír sem volt törve, és nem szakadt szálak. Tiszta és éles. A fejek bemélyednek a felszínre, és nincs érintkezés, amikor a lemezen egy gittkést kaparok. Amikor holnap jönnek, szeretném megmutatni nekik ezt a mintadarabot, amit összeállítottam, és remélhetőleg hagyom, hogy sokkal jobb példaként szolgáljon a gipszkarton csavarok meghajtására.

Ha visszajelzést kapok a gipszkarton vezetési képességeimről, nagyszerű lenne.

    
készlet oscilatingcretin 19.11.2012 02:15
forrás

2 válasz

4

Igen, ez a megfelelő mélység, amelyen egy sheetrock csavart kell hajtani. A szikla eléggé zsebes, hogy megtartsa a vegyületet, de nem gyengíti a táblát.

    
válasz adott 23.11.2012 05:10
forrás
1

Nagyszerűnek tűnnek nekem, és évek óta csináltam a sajátomat.

    
válasz adott 21.11.2012 13:53
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket