Fagyasztott fésűkagyló

3

Sziasztok minden évben, és minden alkalommal, amikor frissen főzöm őket, anélkül, hogy fagyasztanám őket, jó ízűek, de ha rengeteg fésűkagylót fagyasztok, akkor megfagyom őket, és máskor eszem őket, de mindig annyira kóstolt kóstolás után. fagyott. Van-e módja annak, hogy megszabaduljunk vagy legyetek egy kicsit ebből a halvány ízből?

    
készlet Reese 01.08.2016 03:06
forrás

3 válasz

4

Technikailag ez a "halvány" szag van, mert már nem friss.

Íme egy link , amely tudományosan elmagyarázza, mi okozza a "halak szagát" "a tenger gyümölcseinkben. Az alábbiakban egy hűvös szag kifejtésére szolgál.

Voltál már valaha a piacon a szingapúri piacon? Mindig van egy kis "halvány" illata (legyen őszinte), mert a halak nem pontosan 100% frissek, mivel gyakran elkapják a halott órákban és eladják a halaknak. Mire a halat az üzletükbe szállítják, nem olyan friss, mint amikor életben van.

Azonban, ha valaha egy halpiacra megy Japánban, alig szagolhatsz semmilyen szagot. Ehelyett friss tengeri illatot érez. Miért? A japán halpiac gyakran eladja a halat, hogy eladja őket a tengerből (24/7), és más országokkal ellentétben az országukban szokásos gyakorlat.

Ne felejtsük el, hogy a fagyasztó olyan hely, ahol gyakran helyezi a húst és a halat, és hagyja ott, akár napokra, akár hetekre, mert az emberek gyakran feltételezik, hogy a baromfi vagy a hal fagyasztása „friss” marad. Technikailag megakadályozza, hogy az elemei gyorsan rosszul legyenek, de biztosan NEM TARTALMAZZA FRESH ! Ezért a friss fésűkagyló halványan szaglik, miután túl sokáig elhagyta őket a fagyasztóban lévő többi hússal.

Tehát van néhány módja annak, hogy megszabaduljon a szagtól.

 • Körülbelül 10-20 percig áztassa be a tejbe, majd érintse meg szárazon.
 • Pácoljuk a fésűkagylót friss / reszelt gyömbérrel sóval és borssal.
 • A gyömbér gyakori elem, amelyet a kínai főzés során használnak, hogy eltávolítsák a tenger gyümölcseiből származó halak szagát, mint például a halak.

 • A citromlevet áztassa!
 • válasz adott 01.08.2016 15:45
  forrás
  0

  Gyakran a fő probléma az, hogy gyorsabban kell fagyasztani.

  A divatos kereskedelmi robbanó fagyasztó berendezéseken kívül vagy lehetséges, de némileg nehéz (helyi erőforrásoktól függően), hogy otthoni használatra szánt trükköket kapjanak, mint a szárazjég vagy a folyékony nitrogén, egy mérsékelten egyszerű megközelítés az, hogy a fésűkagylót egy rétegben helyezzük el, és egy ideig húzd be őket egy jég / sóoldatba , hogy gyorsan elkezdhessük a kezdeti hűtést (a hideg levegőben ülve) .)

  Egy további lehetséges probléma az, hogy ha a fagyasztónak van egy automatikus leolvasztási ciklusa, akkor ez nagyon hideg és nem túl hideg, mint a leolvasztási ciklusok. A 0 ° F vagy -10 ° F-ra beállított kézi leolvasztó mélyfagyasztó az automatikus leolvasztással ellátott hűtőszekrény tetején lévő fagyasztóhoz képest javulást jelent.

  Végül, ha nem tudja rendezni ezt, korlátozza a betakarítást azzal, amit frissen lehet enni.

      
  válasz adott 01.08.2016 21:13
  forrás
  0

  A vaku fagyasztása jobb eredményt ad, de a fagyasztó is felolvasztja a fagyasztási ciklusokat, amelyek végül károsítják a textúrát és az ízt. A fagyasztónak van egy felső polca, amely gyors fagyasztás. Az az elképzelés, hogy amint új dolgokat teszel be, tedd a tetejére, és egy órára nyomja meg a fagyasztó "mindig bekapcsolt" funkcióját, majd visszaküldi azt a normál termosztátvezérléshez. Ha teljesen megtisztítja a fésűkagyló izomzatát, ragadja meg őket a felső polcon levő huzalra, amíg a fagyasztás előtt három fagyasztva becsomagolódik. Jobb eredményeket kaphat. Jó szerencsém volt, hogy egy halpástétomot nyers fésűkagylóval fagyasztottam, majd később a fagyasztott tortát süttem ... talán azért, mert az íze maszkolt, de legalább egy hatékony módja a többlet és fésűkagyló használatának. a halak pite szép.

      
  válasz adott 02.08.2016 20:27
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket