Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a szűkebb cserélhető ajtókeret elkészítéséhez?

3

Egy régi tolóüveg ajtót cseréltünk házunkban, de az új egységnek egy kb. 1,5 hüvelykes kapu van, amely szűkebb, mint a régi kocka. Úgy döntöttünk, hogy egy dekoratív csempe csíkot készítünk a padlóra, de nem rendeztem el, hogyan kell kezelni a belső burkolatot. Meg kell ragadnom a fadarabot a szegély széléhez, hogy fedezze a rést vagy valamit?

    
készlet dbonomo 28.02.2015 15:00
forrás

3 válasz

4

Igen, a google "jamb kiterjesztése", és rengeteg utasítást kapsz.

Az egyetlen figyelem, hogy figyeljünk arra, hogy a karmantyú szélessége néha változik, mert az ajtó / fal kapcsolat nem tökéletes.

Az egyik megközelítés az, hogy pontosan írja le a kiterjesztést a fal síkjához. Ez időigényes, de szép.

Ha büszke a falra, akkor a burkolat alkalmazása fájdalmas lesz.

Ha a karmantyúnyílás nem elég széles ahhoz, hogy a fal síkjához jusson, akkor megcsiszolhatja a gipszkarton (ahol a burkolat alatt van!), hogy öblítsen.

A kapu és az ajtócsúcs közötti mérsékelt szakadék festő tömítéssel tölthető.

Összességében a tömítés a barátod.

    
válasz adott 28.02.2015 17:56
forrás
0

Hasonló problémám volt, amikor cseréltem az ablakokat. Csak egy habtömítővel lezártam a nyílást, és hozzáadtam egy befejezőtáblát a csapszeg belsejéhez, és a formázást az általam telepített befejező táblához csatoltam, hogy bezárjam az ablak és a csapok közötti rést. Az egyetlen probléma lehet, ha meg szeretné egyezni az eredeti formázással, amely jelenleg nem illeszkedik.

    
válasz adott 28.02.2015 18:01
forrás
0

Ó, igen, "a tömítés a barátod." Minden jó asztalosnak van egy nagy festője a csípő zsebében! Ha azonban nem állítja be a karmantyút, úgy gondolom, hogy jobb finomságú terméket kaphat, kevésbé megmunkálva, úgy, hogy a rögzítőelemet a csatra rögzíti (csavarja be) a beállítás előtt, ezáltal része a egység. Hagyja, hogy a hosszabbítás túlméretezett legyen, ha szükséges (először száraz illeszkedés). Ha az állvány már be van állítva, győződjön meg róla, hogy SECURE (külső falat feltételez) és időjárásálló! Ne kapjon tömítéseket a még vágandó felületekre. Építsd a helyére a "jamb extender" -et (lényegében ebben az esetben). Mint minden berendezésnél, a gondos mérés, vágás, írás és sok türelem kulcsfontosságú. Ne használjon újrafelhasználást, kivéve, ha az illesztés problémát jelent, majd az újratelepítés előtt gondos tisztítás és csiszolás szükséges. Én személy szerint nem tudom, hogyan kell helyesen csinálni egy ilyen projektet asztali fűrész nélkül, ami nagy probléma lehet. Mindezek alapján próbálja meg a lehető legjobban illeszkedni a helyiségben lévő befejezésekhez, és időzítéssel és írással, ha azt szeretné, hogy a finshed termék úgy nézzen ki, mintha megvetted volna. Különös figyelmet fordítanak a meglévő feltételekre, mint például a falra szerelhető szög, a négyzet, a kárpitozás stb. A tisztító a telepítés, annál gyorsabb és könnyebb a festés (festék és tömítés). A padló előkészítése először egyszerűsíti a burkolatot. Remélem, elkerültem elég slangot, hogy ezt olvashassam. Többször voltam a helyszínen, mint amennyire érdekel, és szerencsét kívánok! A börtönbot soha nem fekszik, de egy ferde szobában lévő fal egy mindig az igazat mondja. Ha nem strukturális, akkor a meglévő!

    
válasz adott 28.02.2015 20:12
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket