Hány támadást kap egy kettős bánásmódú Ranger a Horde Breakerrel és az extra támadással?

14

Az egyik játékosomnak van egy Rangerje a Horde Breakerrel és az extra támadással (5. szint).

Hány támadást végezhet, ha két ellenséggel van ellátva két karddal?

Hány támadást végezhet, ha íjjal van felszerelve?

    
készlet firion 19.04.2015 18:05
forrás

3 válasz

27

A kettős bánásmódú közelharapó akár 4 támadást is igénybe vehet, egy ranger vagy egy vadász, aki egyfajta bánásmódot igényel, akár 3 támadást is igénybe vehet.

A Horde megszakító lehetővé teszi, hogy egy extra szabad támadást hajtson végre, ha egy ellenség van 5 '-on belül egy olyan ellenségtől, amelyik időjárást támad. Az extra támadás lehetővé teszi, hogy extra támadást hajtson végre a támadási tevékenység részeként. A kettős bánásmód lehetővé teszi, hogy támadást hajtson végre bónuszként, amikor megtámadja a támadást. Tehát két különböző helyzet áll fenn:

Kettős Wielder:

 • Művelet: 2 támadás
 • Ingyenes: Horde Breaker támadás
 • Bónusz akció: 1 támadás

Egyetlen Wielder / Ranged

 • Művelet: 2 támadás
 • Ingyenes: Horde Breaker támadás

Tehát a kérdésre adott helyes válasz 4 támadás.

    
válasz adott 19.04.2015 20:28
forrás
3

A ranger négy fegyveres támadást kapna, ha és csak akkor, ha az eredeti céltól 5 méteren belül van egy másik cél. A kettő az extra támadásából, a harmadik a második fegyveréből származó bónusz-akció támadásából, a négy pedig a Horde megszakítójától számított 5 méteren belül másik célpontból származik.

Ez csak a közelharci fegyverekre vonatkozik. A megdöntött fegyverek legfeljebb három támadással rendelkezhetnek, ha a betöltési attribútum nélkül állított fegyvert használ. Míg a kettős kézen keresztíthet, akkor csak két támadást hozhat létre; az egyik a számszeríjból, mivel a betöltési attribútum megakadályozza, hogy ezt a keresztköteget használhassuk másra, mint egyetlen támadásra. Tehát a horda megszakítója és az extra támadása felhasználatlan maradna.

Íjjal három támadást hozhat létre, kettőt pedig az extra támadásból, és egyet a hordó megszakítójából.

Az 5e PHB 93. oldaláról

Once on each of your turns when you make a weapon attack, you can make another attack with the same weapon against a different creature that is within 5 feet of the original target and within range of your weapon.

    
válasz adott 19.04.2015 19:51
forrás
-4

A Crossbow Expert szakértője figyelmen kívül hagyja a betöltést .

A Horde Breakerrel rendelkező Ranger támadhat egy 8 másik ellenséggel körülvett célpontot egy könnyű kereszttartóval, majd elméletileg 8 további támadást vesz fel összesen 9 támadásra az Elsődleges fegyverrel.

Ugyanaz a Ranger kettős viselkedésű fénykereszt a második támadást is elvégezheti ugyanazzal az elsődleges céllal, és ismételje meg a további 8 támadást (feltéve, hogy mindannyian élnek). Ez összesen 18 támadás lenne.

Az alábbi ábrán az elsődleges ellenséges célpont látható, amelyet az ő X barátaival jelölt 8 barát vesz körül. Minden X a P. lábától 5 méteren belül van.

X X X
X P X
X X X

A válasz 18 támadásnak tűnik.

Alternatív ember, Crossbow Master, Horde Breaker a 3. szinten, kettős, fényes kereszttartók.

    
válasz adott 27.12.2018 23:22
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket

Hogyan dolgozhatunk a rugós támasz körül egy garázs ajtónyitó telepítésekor? _ _ 19283 Van egy módja, hogy megtudja, ha szükségem van egy tranzit vízum bonyodalom az Egyesült Királyságban?______ 34283 ___

Van-e olyan honlap, vagy más módon, hogy megtudja, szükség van-e tranzitvízumra az Egyesült Királyságban egy rövid megállóra, valahol máshol? Ideális esetben ez a választ adná nekem minden nemzetiségre, és figyelembe kell vennem minden más vízumot is.

    
______ azszpr34107 ___

Miért van igen.

Ez az Egyesült Királyság kormányzati webhelye tájékoztatja Önt, ha szüksége van vízumra az Egyesült Királyságon keresztül történő átutazáshoz . Ön megadja az állampolgárságát, a rendeltetési helyét és a már megtartott vízumokat, és elmondja, ha tranzitvízumra van szüksége. Ezenkívül utasításokat is tartalmaz az alkalmazásra.

Összegzésként (de kivételek kivételével):

 • Meg kell érkeznie és el kell mennie légi úton, és a kimenő járatot lefoglalni és megerősíteni kell.
 • Nem szükséges tranzitvízum, ha nem lenne szükség vízumra az Egyesült Királyságba történő turista látogatáshoz.
 • Az árutovábbítási vízum két formája: Közvetlen repülőtéri tranzitvízum (DATV), amely 24 órára korlátozódik, és Önnek „repülőtéri” (azaz nem lehet áthaladnia a bevándorláson keresztül) és a tranzitvízum látogatójának, amely 48 napig érvényes. órákban, és lehetővé teszi a repülőterek (és a repülőtereken lévő terminálok megváltoztatását, ahol nem tudja ezt
 • Minden szükséges dokumentációval rendelkeznie kell a végső rendeltetési helyéhez, beleértve a vízumokat is.
 • Bizonyos feltételek mellett mentesül a tranzitvízum igénybevételétől. Ezek megtalálhatók a linken . 2018. szeptember 26-tól a feltételek:
129481

Ha több információra van szüksége, mint amennyit a weboldal szolgáltat, ellenőrizze a légitársaságot, vagy lépjen kapcsolatba a UKVI-vel . A Home Office Töltési eljárások - A fuvarozók útmutatója néhány útmutatás a szabályok finomabb pontjaira (szakemberek, nem utasok, hanem nagy részletességgel magyarázza, ha a vízum szükséges vagy nem szükséges).

Transzfer a légi közlekedésben

London Heathrow-ban, London Gatwickban és Manchesterben, ha az Egyesült Királyságból vagy Írországból repül, és egy másik országba utazik (sem az Egyesült Királyságban, sem Írországban), akkor az Egyesült Királyságba való belépés és az Egyesült Királyság határellenőrzése révén lehet átutazni. maradhat a repülőtéren. Nincs szállodai repülőtér, és az árutovábbítási területek egy éjszakán át zárnak, így éjszaka megszakítása , át kell mennie az Egyesült Királyság határellenőrzésén. Van egy részletes útmutató a Heathrow-on repülőtér honlapján.

Vízumidősség

Azok az emberek, akik bármilyen érvényes, a tranzitvízumhoz vezető brit vízummal rendelkeznek, nem igényelnek további vízumot. Ez azt jelenti, hogy a személy a "C" kategóriában (látogató), a "D" kategóriában (PBS) és így tovább.

A házirend nem érhető el a hálózaton. Az ügyvédi kalapom segítségével írtam a szakpolitikai egységnek, és megkaptam ezt a választ ...

Agondolkodásarról,hogyeztazírásbeliútmutatásbafoglalja.Talán,talánnemfognak.

    
______azszpr90821___

Kérjük, látogasson el az Egyesült Királyság kormányzati webhelyére: p>

A tranzitvízumra vonatkozó követelmények a

függvénye
 • állampolgársága
 • mennyi ideig tartózkodik
 • átadja a repülőtéret

Néhány információt lásd a fenti hivatkozásban.

    
___